Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια -17-18-19

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18-19

Επεισόδιο 17

Ο Αντρέας θέλει να κλέψει την παράσταση στο νέο project του Κίμωνα κι επιστρατεύει Ζαμπέλα και Αλέκο για να κερδίσει τη φήμη που του λείπει.

Ζητάει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο ΖΑΒ TV. Ο Κίμωνας προσπαθεί να εκμυστηρευτεί στη Μαριέττα το μυστικό του σε ένα δείπνο που δεν έχει ευτυχή κατάληξη.

Ένα νέο μέλος, ο Βύρωνας, κάνει την εμφάνιση του στη Λαγουδέρα, θέλοντας να βοηθήσει με την πείρα του το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Κίμωνα.

Ο Αντρέας, άθελα του, θα βάλει φωτιά στη σχέση Κίμωνα- Φιλίππου με μία τρανταχτή αποκάλυψη και φέρνει τον Κίμωνα σε αδιέξοδο.

Η Ζαμπέλα κι ο Αλέκος εκπλήσσονται όταν βλέπουν τη Φάλον να προθυμοποιείται να γίνει χορηγός στην εκπομπή που θέλει να κάνει ο Αντρέας.

Ο Βύρωνας έρχεται στη Λαγουδέρα και μαζί με τις τεράστιες γνώσεις του στο finedinning, κουβαλάει και ένα περίεργο ερωτικό παρελθόν με τη Φωτεινή.

Θα αλλάξει τις ισορροπίες στο μαγαζί και στη σχέση του Κίμωνα με τη Φωτεινή η νέα προσθήκη;

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8-9-10

Επεισόδιο 18

Ο Κίμωνας προσπαθεί να «μαζέψει» την αποκάλυψη που έκανε άθελα του ο Αντρέας στον Φίλιππο την ώρα που ο Βύρωνας παλεύει να προσαρμοστεί στο μαγαζί.

Ο Αλέκος ψάχνει ένα τρόπο να τονώσει την ερωτική του ζωή με τη Ζαμπέλα και συμβουλεύεται τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο στο χωριό.

Ο Φίλιππος κάνει την κίνηση του στη Μαριέττα ενώ παράλληλα η Θάλεια συνεχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τη φιλία του με το Μένιο.

Η Φάλον απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως παραγωγός και γυρίζει το δοκιμαστικό επεισόδιο της εκπομπής του Αντρέα.

Η Φωτεινή τα βρίσκει σκούρα με την παρουσία του Βύρωνα στη Λαγουδέρα και στο… σπίτι της!

Ο Κίμωνας αποφασίζει να κάνει πρόβα τζενεράλε για το άνοιγμα του μαγαζιού το ίδιο βράδυ για να τσεκάρει την ετοιμότητα του προσωπικού.

Θα καταφέρει να στήσει το μαγαζί σε τόσο λίγο χρόνο; Θα βοηθήσει η παρουσία του Βύρωνα ή θα κάνει τα πράγματα χειρότερα;

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ – Εξελίξεις: Ο Αντρέας σχεδιάζει την εξόντωση Ζαμπέλας και Αλέκου

Επεισόδιο 19

Η άφιξη της κριτικού γεύσης Δόιρας στο Φτασμένο προκαλεί τρόμο στον Κίμωνα που για τον Αντρέα και του άλλους είναι ανεξήγητος.

Η Φωτεινή μαθαίνοντας το παρελθόν του Κίμωνα και της Δόιρας, καταλαβαίνει ότι βρίσκεται μέσα σε μία όχι και τόσο κλειστή κάστα γυναικών στη ζωή του και γεμίζει με ανασφάλεια.

Η νέα δουλειά της Θάλειας στο κανάλι αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε, καθώς θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα επάνω της για να την κρατήσει.

Ο Μένιος βλέποντας αυτές τις αλλαγές τρελαίνεται και ζητάει από τη Ζαμπέλα να μην συνεχίζει να αλλοιώνει το «κορίτσι του».

Αντρέας και Κίμωνας σκαρφίζονται ένα τρόπο για να αποφύγουν τη σκληρή κριτική της Δόιρας και τα πράγματα αφήνονται στα χέρια του Αντρέα.

Η Δόιρα το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να μπει στο μαγαζί και να δώσει τη χαριστική βολή στην ήδη πληγωμένη υπόληψη του Κίμωνα. Θα καταφέρει η Δόιρα να ξεγελάσει τον πονηρό Αντρέα;

Τι είναι αυτό που φοβίζει τόσο πολύ τον, μέχρι τώρα, ατρόμητο Κίμωνα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση