Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν τι συμβαίνει με την Meghan Markle στο Παλάτι

  • Post category:lifestyle

Πριν από έξι μήνες, η βασιλική οικογένεια υποδέχθηκε επισήμως την Meghan Markle και από τότε χιλιάδες δημοσιεύματα βρίσκονται καθημερινά στο διαδίκτυο σχετικά με όσα γίνονται και αλλάζουν μέσα στο συντηρητικό Παλάτι.

Η Meghan Markle έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα Aφροαμερικανικής καταγωγής που παντρεύτηκε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας και η πρώτη που είχε ήδη ένα διαζύγιο στο βιογραφικό της. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail, η νέα δούκισσα έχει επίσης βάλει τη σφραγίδα της σε πολλά ακόμη πράγματα που άλλοτε ο κόσμος δεν βλέπει και άλλοτε υποθέτει πως συμβαίνουν.

Στην πραγματικότητα, ο «τυφώνας Meghan Markle παραβιάζει τα βιβλία κανόνων για τα πάντα, από τη μόδα έως τις φιλίες, τη διπλωματία και όλα όσα μέχρι τώρα ήταν μάλλον αδιανόητα για μια σύζυγο πρίγκιπα.

Η βασίλισσα λέγεται ότι εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός πως η Meghan, διαζευγμένη, φορούσε ένα λευκό φόρεμα, γράφει το δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως έχει πηγές μέσα από το Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης  Παρατείνεται για έξι μήνες η προσωρινή κράτηση του Δημήτρη Λιγνάδη - Καταπέλτης το βούλευμα

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως στην Markle έχουν δοθεί οδηγίες ότι πρέπει να αρχίσει να ντύνεται λιγότερο σαν αστέρι του Χόλιγουντ και περισσότερο σαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μέχρι τώρα είχαν γραφτεί αρκετά για τις ενδυματολογικές της επιλογές και ότι αυτό το επαναστατικό πνεύμα έχει οδηγήσει σε αντιδράσεις από τη βασίλισσα, η οποία θέλει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες.

Οι πηγές το επιβεβαιώνουν και αναφέρουν πως η φούστα πάνω από το γόνατο ήταν ένα από αυτά τα περιστατικά.

Περιγράφουν επίσης μια στιγμή έντασης του ζεύγους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους τον Ιούνιο. Η Meghan Markle αρνήθηκε να φορέσει ένα καπέλο, όταν οι βοηθοί της Βασίλισσας την ενημέρωσαν ότι η Βασίλισσα θα φορούσε ένα και πως αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει και αυτή το παράδειγμά της.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα 23/1

Οι πηγές αναφέρουν πως η Meghan Markle στέλνει έξι έως επτά μηνύματα την ημέρα στους βοηθούς της, τους οποίους βομβαρδίζει με ιδέες και αιτήματα.

Το προσωπικό του παλατιού δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο αναφέρει το δημοσίευμα.

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει πως η Meghan όχι μόνο δεν αφήνει το Χόλιγουντ έξω από το Παλάτι, αλλά πως έχει βρει τον τρόπο να επιβάλλει τους διάσημους φίλους της. Αυτό φάνηκε στο γάμο, αλλά και σε πολλά ακόμη περιστατικά καθώς το ζεύγος αναφέρεται πως κάνει στενή παρέα με το ζεύγος Κλούνεί- Αλαμουντίν και πως η Σερένα Γουίλαμς είναι μια φίλης της Markle που έχε έντονη παρουσία στη σχέση τους.

Αφήστε μια απάντηση