«Χτυποκάρδια στο θρανίο»: Η Ζένια Μπονάτσου έκλεψε την παράσταση στην επίσημη πρεμιέρα

Τη φετινή θεατρική σεζόν, η σκηνή του θεάτρου «Ήβη» γίνεται σχολική αίθουσα: η ιστορία που έπλασε στην φαντασία του ο Αλέκος Σακελλάριος πριν από σχεδόν έξι δεκαετίες, ζωντανεύει ξανά.

Οι περιπέτειες της Λίζας Πετροβασίλη -της ηρωίδας που υποδύθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη- επιστρέφουν από το παρελθόν και γίνονται θεατρική πρόταση: Κατερίνα Γερονικολού και Ορέστης Τζιόβας ενσαρκώνουν τους βασικούς ρόλους της παράστασης σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

Ηθοποιοί από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου (Μάρω Κοντού, Κώστας Βουτσάς, Νίκος Γαλανός) και νέοι ηθοποιοί που διεκδικούν το δικό τους κομμάτι από το μέλλον της υποκριτικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους και χτίζουν μια νοσταλγική γέφυρα του χθες με το σήμερα επί σκηνής.

Διαβάστε Επίσης  Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Παντρεύτηκε την Ινδή αγαπημένη στο Λιμένι της Μάνης! (βίντεο, φωτογραφίες)

Μια από τις συμμαθήτριες της «Λίζας Πετροβασίλη» είναι η Ζένια Μπονάτσου. Η Ζένια κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και φαίνεται ότι η συμμετοχή της στην παράσταση είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνη.

Η Ζένια, με την εκφραστικότητα, την ζωηράδα και την φρεσκάδα της ξεχώρισε στη σκηνή. Η παράσταση έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου. 

Η Λίζα Πετροβασίλη και οι συμμαθήτριές της ξεσηκώνουν το κοινό και δίνουν μια νέα οπτική στο έργο που το 1962 έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Κοτοπούλη.

Διαβάστε Επίσης  Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη - Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα

Οι ευκαιρίες και οι επιλογές της Ζένιας θα δείξουν το μέλλον της στην υποκριτική: ήδη φαίνεται φωτεινό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *