Αυτά τα 4 ζώδια έχουν… αλλεργία στο ψέμα!

Όχι ότι υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσει να του λένε ψέματα, αλλά κάποιοι είτε γιατί το θεωρούν δεδομένο είτε γιατί και οι ίδιοι ψεύδονται ή πιστεύουν ότι άλλα ελαττώματα είναι πιο σημαντικά δεν χαλιούνται ιδιαίτερα.

Τα παρακάτω ζώδια όμως έχουν πραγματική αλλεργία, «πετάνε σπυριά», εξοργίζονται και κόβουν κάθε επαφή, αν αντιληφθούν ότι ένα πρόσωπο τους… παραμυθιάζει. Ας δούμε ποια είναι αυτά, ώστε να έχεις υπόψη σου ότι προτιμούν να τους πεις την αλήθεια, ακόμα κι αν πονάει!

ΚΡΙΟΣ

Είναι ειλικρινής μέχρι… παρεξηγήσεως, λέει τη γνώμη του και σε όποιον αρέσει κι αυτό θέλει και από τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν. Μάλιστα, πιστεύει ότι λέει ψέματα αυτός που φοβάται, όμως τον ίδιο δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά. Αν καταλάβει ότι ένα πρόσωπο παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του, ψεύδεται ασύστολα ή του δίνει διάφορες υποσχέσεις που δεν τηρεί και προσπαθεί να το καλύψει με δικαιολογίες, τότε γίνεται έξαλλος κι εννοείται ότι όχι μόνο θα το πει στα ίσια, αλλά και θα ζητήσει εξηγήσεις. Μετά, μην είδατε τον Παναγή…

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου o Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, το ψέμα ισοδυναμεί με την απόλυτη προδοσία και βέβαια είναι πολύ καλός στο να το διακρίνει με τη μία. Θα το «πιάσει» με την οξυδέρκεια που διαθέτει, ωστόσο, δε θα αντιδράσει άμεσα, δε θα μιλήσει καν. Θα περιμένει υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή και τότε είναι πού καλύτερα να το βάλεις στα πόδια, παρά να κάτσεις να τον αντιμετωπίσεις. Εννοείται ότι γι’ αυτόν δεν υπάρχεις, έχεις «πεθάνει», οπότε μη μπεις στον κόπο να τον επαναπροσεγγίσεις ή να τον καλοπιάσεις γιατί δε θα αλλάξει ποτέ γνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μοιάζει κάπως με τον Σκορπιό, όσον αφορά στο θέμα της εμπιστοσύνης. Η εντιμότητα και η ειλικρίνεια είναι δύο στοιχεία που εκτιμά και όταν ανακαλύπτει ότι έχει απέναντί του έναν άνθρωπο που είναι ψεύτης, τότε πληγώνεται, παρότι δε θα το δείξει και χάνει την εκτίμηση που είχε γιατί θεωρεί ότι τον υποτιμούν. Θα φορέσει το ψυχρό προσωπείο του λοιπόν και θα παραμείνει ψύχραιμος μεν, κοφτός και ανυποχώρητος δε. Δε δέχεται δικαιολογίες και να ξέρεις ότι σε έχει ήδη γράψει στα μαύρα του κατάστιχα.

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια είναι επιρρεπή στην μελαγχολία, την περίοδο των Χριστουγέννων;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος απλά δε θέλει να τον κοροϊδεύουν, αφού είναι από τους ανθρώπους που δέχεται ψύχραιμα οποιαδήποτε αλήθεια και μάλιστα… προκαλεί ο ίδιος για να βγάλει το οποιοδήποτε άτομο τον πραγματικό του εαυτό. Δεν του αρέσει να χάνει το χρόνο του με ανθρώπους που ψεύδονται ή υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο γιατί ένα πράγμα που δεν ανέχεται ο Υδροχόος είναι να παραμένει σε σχέσεις όπου επικρατεί το δήθεν ή το ψεύτικο. Δε βρίσκει το λόγο να το κάνει και δε θα μπει καν στη διαδικασία να το συζητήσει. Ξενερώνει και φεύγει κι άντε ψάξε να τον βρεις!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *