Λώλης: «Αν ο πατέρας και η μητέρα μου αυτοκτονήσουν επειδή είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο»

Γιατί τόσος ντόρος για τη φωτογραφία στην οποία εικονίζεται να φιλιέται στο στόμα με τον σύντροφό του κάτω από την ελληνική σημαία αναρωτήθηκε…

… ο πρώτος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που παραδέχθηκε ανοιχτά ότι είναι gay Μιχάλης Λώλης, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα μεσάνυχτα». Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή του ότι «αν είναι να αυτοκτονήσουν ο πατέρας μου και η μητέρα μου γιατί είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο»!

Αντιδράσεις

Ο υπαστυνόμος του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο σχολιασμού για την απόφασή του να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο facebook, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μία φωτογραφία με τις… προσωπικές στιγμές του με τον φίλο του, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των γονιών του όταν έμαθαν ότι είναι gay: «Τους καταλαβαίνω, δεν φταίνε. Εχουν μάθει να ζουν σε μια ετεροκανονική κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, όταν ανάρτησε τη φωτογραφία, η μητέρα του τού είπε: «Σ’ αγαπάω, είσαι όλη μου η ζωή, το ξέρεις, αλλά μην προκαλείς».

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος το Σάββατο (2/12/2023 ) στην Αττική

«Εχω ακούσει πρόσφατα από συγγενικό μου πρόσωπο, μια ξαδέρφη μου, ότι “ξέρεις κάτι, μπορεί να τους οδηγήσεις και στην αυτοκτονία”. Αν είναι να αυτοκτονήσουν ο πατέρας μου και η μητέρα μου γιατί είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο» συμπλήρωσε χωρίς περιστροφές ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει ή να υβρίσει την ελληνική σημαία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *