Ποια φαντασίωση τρελαίνει τους άνδρες και τις γυναίκες;

Ποια φαντασίωση τρελαίνει τους άνδρες και τις γυναίκες;
Μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Sex Research απέδειξε ότι οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι
πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών αφού επικεντρώνονται είτε στην καθαυτή σεξουαλική πράξη ή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Από την άλλη πλευρά, μια γυναικεία φαντασίωση είναι περισσότερο εγκεφαλική περιλαμβάνει πιπεράτες λεπτομέρειες και περιγραφές ενώ διάχυτο είναι το στοιχείο του ρομαντισμού.


Σε μελέτη που πραγματοποίησαν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Αρκάνσας, σε δείγμα 1.703 γυναικών και 1.200 ανδρών βρήκαν ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις εκτινάσσουν την ερωτική διάθεση και στα δυο φύλα.

Η φαντασίωση που «απογειώνει» την πλειοψηφία των γυναικών είναι να έχουν ερωτικές περιπτύξεις σε ένα πολυτελέστατο μέρος κατά προτίμηση σε σκάφος που θα ταξιδεύει. Μάλιστα η πλειοψηφία των γυναικών στην έρευνα δεν δίστασε να απαντήσει ότι θα ήθελε να έχει ερωτικές επαφές με αυτόν που φαντασιώνονταν και όχι με τον μόνιμο σύντροφο τους.

Από την άλλη πλευρά οι άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα απάντησαν ότι η φαντασίωση που τους ερέθιζε ήταν η ιδέα του ομαδικού σεξ, επίσης σε κάποιο πολυτελέστατο μέρος.

Όσον αφορά τους ρόλους στο σεξ στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, οι άνδρες είναι εξίσου ανοιχτοί στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά το σεξ ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο

Διαβάστε Επίσης  Που πάει η αγάπη όταν τελειώνει;

Αφήστε μια απάντηση