H βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μια μοναδική τιμή στη μητέρα της Markle

Τα βρετανικά media αναφέρουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μια απροσδόκητη κίνηση που δείχνει πως τρέφει μεγάλο σεβασμό, τόσο για τη Δούκισσα του Σάσεξ όσο και για τη μητέρα της Doria Ragland.

H Doria Ragland, η μητέρα της Meghan Markle πλέον έχει μετακομίσει στο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά στην κόρη της που είναι έγκυος και τώρα τα βρετανικά μέσα αναφέρουν πως η βασίλισσα κάλεσε την Doria να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Μαργαρίτης: H σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του από τα 90s

Αυτό αποτελεί μια πρωτοφανής κίνηση από την πλευρά της βασίλισσας, αφού για ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο με την οικογένεια της Kate Middleton.

Δημοσιεύματα εξηγούν πως αν η είδηση επαληθευτεί αυτό θα αποτελεί μεγάλη ένδειξη σεβασμού της βασίλισσας προς το πρόσωπο της Meghan Markle και της μητέρας της, ενώ σχολιάζουν πως πιθανά η βασίλισσα πήρε αυτή την απόφαση γιατί η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει άλλους συγγενείς στην Αγγλία.

Διαβάστε Επίσης  Κόνι Μεταξά: Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Θυμίζουμε πως η σχέσεις της Meghan με τον πατέρα της Thomas Markle δεν είναι καλές μετά από την αποκάλυψη σκανδάλων και την απουσία του από τον πριγκιπικό γάμο της κόρης του, ενώ και οι σχέσεις της Δούκισσας με τα ετεροθαλή αδέλφια της επίσης είναι κάκιστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *