Nomads: Αποχώρησε οικιοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στο Nomads, κατά τη διάρκεια του live το βράδυ της Κυριακής καθώς όταν ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη ότι ψηφίστηκε από τον κόσμο για να είναι στην ομάδα των Επίλεκτων εκείνη αιφνιδίασε τους πάντες, και με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σάββα μου είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος. Αλλά θα ήθελα να του ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη, όπως και στην παραγωγή, αλλά και στους συμπαίκτες μου. Γιατί θα ήθελα να αποχωρήσω. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλες τις δύσκολες συνθήκες, αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Χάνω τον εαυτό μου μακριά του. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα μου.

Διαβάστε Επίσης  Το ξέσπασμα του Ντάνου για το βιβλίο του: «Να το διαβάσουν και μετά να κρίνουν»

Τον αγαπάω πού περισσότερο από ότι αγαπάω τον ίδιο μου τον εαυτό. Και δεν ντρέπομαι να το πω. Αυτό νιώθω. Το μόνο που θέλω είναι να πάω κοντά του. Είμαι αποφασισμένη. Νιώθω απίστευτες ενοχές που έχω λείψει τόσο καιρό και δεν γνωρίζω καν τι κάνει. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη, δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ο Σάββας Πούμπουρας παρόλα όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, της ζήτησε να κάτσει με την ομάδα των Επίλεκτων να το ξανασκεφτεί και να δώσει την οριστική της απάντηση τη Δευτέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *