Θέλετε να κάνετε ένα κοριτσάκι; Ορίστε μερικοί τρόποι σύλληψης

Θέλετε να κάνετε ένα κοριτσάκι; Ορίστε μερικοί τρόποι σύλληψης
 

Λαχταράτε ένα μικρό κοριτσάκι και ψάχνετε τρόπους για να καταφέρετε να το συλλάβετε;

Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετοί τρόποι που προτείνονται και όπως λένε και αρκετές γυναίκες μέσα από μαρτυρίες τους, τις βοήθησαν να αποκτήσουν το κοριτσάκι που ονειρευόντουσαν.

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι τρόποι; Εμείς, ψάξαμε στο διαδίκτυο, τους βρήκαμε και σας τους παρουσιάζουμε όλους μαζί σε ένα άρθρο.

Μέθοδος Shettles

Αυτή η μέθοδος διατυπώθηκε από τον Αμερικανό Βιολόγο Landrum B. Shettles τη δεκαετία του 1960 και δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1971 στο βιβλίο «How to chose the sex of your baby» των Shettles και Rovrik. Όπως υποστηρίζεται η μέθοδος αυτή έχει 75% επιτυχία.

Τα σπερματοζωάρια, που περιέχουν Υ χρωμόσωμα κολυμπάνε γρηγορότερα, αλλά είναι και λιγότερο ανθεκτικά από τα σπερματοζωάρια με Χ χρωμόσωμα, τα οποία είναι μεν πιο αργά, αλλά ανθεκτικότερα.

Επομένως, για να αποκτήσει ένα ζευγάρι κορίτσι, σύμφωνα με τη μέθοδο Shettles, η επαφή πρέπει να γίνει 2 με 4 μέρες πριν ωοθυλακιορρηξία, οπότε τα Υ, θα φθάσουν μεν πιο γρήγορα στη σάλπιγγα, αλλά δεν θα βρουν ωάριο και έτσι τα Χ, αν και θα φθάσουν αργότερα θα έχουν την αντοχή να «περιμένουν» το ωάριο.

Διαβάστε Επίσης  Εξωσωματική γονιμοποίηση και επιπλοκές στην εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με τον Dr. Landrum Brewer Shettles, γνωστό και ως πατέρα της τεχνητής γονιμοποίησης, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν κορίτσι πρέπει να αποφύγουν το σεξ όταν η γυναίκα έχει ωορρηξία.

Μέθοδος Whelan

Αυτή η μέθοδος, διατυπώθηκε από την Dr. Elizabeth Whelan και έχει 57% επιτυχία.

Εάν κάνετε σεξ όταν η θερμοκρασία του σώματός σας είναι στο υψηλότερο σημείο της, πράγμα που δείχνει ότι έχετε ωορρηξία, η πιθανότητα σύλληψης ενός κοριτσιού είναι υψηλή.

Με λίγα λόγια δηλαδή και σε αντίθεση με τη μέθοδο Shettles, για να αποκτήσετε κορίτσι πρέπει να η επαφή να λάβει χώρα 2 έως 3 ημέρες πριν από την ωοθυλακιορρηξία.

Όξινη διατροφή

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν καταναλώσετε όξινες τροφές λίγες εβδομάδες πριν τη σύλληψη, τότε αυξάνετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε κορίτσι.

Καταναλώνοντας τέτοιες τροφές, όπως ξύδι, σόδα και σοκολάτες, αλλάζει το pH του σώματός σας, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση του φύλου του μωρού. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε τα αμύγδαλα, τα αγγούρια, τα μήλα και τα αβοκάντο, αν θέλετε να ενισχύσετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε κορίτσι.

Διαβάστε Επίσης  «Πικρός» ο καφές για τους καταναλωτές - Πόσο έφτασε να πωλείται

Tips για να συλλάβετε κορίτσι

Μειώστε την πρόσληψη αλατιού και ακολουθήστε μία διατροφή υψηλή σε κάλιο.
Χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, τις μη γόνιμες ημέρες. Μπορεί να ακούγετε περίεργο, ειδικά όταν σκοπεύετε να συλλάβετε, αλλά βοηθάει. Η συχνή χρήση προφυλακτικού, εξαλείφει το σπέρμα αρσενικών χρωμοσωμάτων. Μη χρησιμοποιείτε προφυλακτικό τις γόνιμες μέρες αν θέλετε να συλλάβετε.
Αποφύγετε τη βαθιά διείσδυση για να διατηρήσετε το χρωμόσωμα Υ μακριά από τον τράχηλο. Η ιεραποστολική θέση είναι η καλύτερη αφού το σπέρμα δεν κατατίθεται κοντά στην περιοχή του τραχήλου της μήτρας και το χρωμόσωμα Χ προσελκύεται από το όξινο περιβάλλον, φτάνοντας έτσι στον κόλπο νωρίτερα.
Κάντε σεξ συχνά και συνέχεια τις 2 με 3 ημέρες πριν από την ωορρηξία. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες ενός κοριτσιού.

πηγή: momjunction.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *