Μαρία Φιλίππου: «Η Αιμιλία είναι μία ηρωίδα γυναίκα, όπως τόσα εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα»

  • Post category:lifestyle

Μαρία Φιλίππου

Η Μαρία Φιλίππου μίλησε για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και για τον ρόλο που υποδύεται.

Ήσασταν σίγουρη ότι θα συνέχιζε την επιτυχημένη πορεία της η σειρά «Έλα στη θέση μου» και την 3η σεζόν προβολής της;

Ναι, γιατί την αγάπησε ο κόσμος πολύ. Αυτή η σειρά έχει καταφέρει να έχει ήρωες που είναι αναγνωρίσιμοι στον κόσμο. Ταυτίζονται με αυτούς. Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε δέσει πάρα πολύ μεταξύ μας και αυτό είναι μαγικό όταν συμβαίνει.

Για ποιους λόγους αγαπάτε τη σειρά;

Επειδή περνάω καλά. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Επιπλέον, αγαπάω πάρα πολύ τον ρόλο μου. Θεωρώ ότι η Αιμιλία είναι μία ηρωίδα γυναίκα, όπως τόσα εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα. Προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια της, την επιχείρηση της. Είναι η μάνα-αγκαλιά για όλους.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Η Μένη αποφασίζει να ρισκάρει

Είστε και εσείς μία τέτοια γυναίκα;

Ναι, θέλω τα παιδιά μου να με θυμούνται σαν μια αγκαλιά όταν θα φύγω κάποια στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να είναι η οικογένεια η ρίζα σου.

Η Αιμιλία θα καταφέρει να αντέξει τη νέα απειλή, τον Αντρέα Σοφοκλέους;

Σεναριακά δεν ξέρω να σας απαντήσω, θέλω, όμως, να τα καταφέρει, Έτσι δίνουμε μία ώθηση σε όλους αυτούς που παλεύουν για την καθημερινότητα. «Και τα πετεινό του ουρανού δεν σκέφτονται τι θα φάτε σήμερα, με κάποιον τρόπο βρίσκουν», λέει η Αγία Γραφή. Έτσι, πιστεύω ότι και η Αιμιλία με κάποιον τρόπο θα βρει τη λύση. Το καλό θα επικρατήσει.

Διαβάστε Επίσης  Meghan Markle: Τα αρνητικά σχόλια των Βρετανών για το πανάκριβο baby shower!

Έχει σκοτεινή πλευρά;

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε. Στην Αιμιλία μένει κενό το κομμάτι του Πανικού. Βέβαια, εκείνη είναι το θύμα, χωρίς όμως, να είναι άμοιρη ευθυνών. Δεν μπορεί μία γυναίκα όσο έξυπνη να μπλέχτηκε… Είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην οικογένεια και στον άνδρα της Του τα έδωσε όλα και ξαφνικά προδόθηκε. Στην πορεία βλέπουμε ότι και άλλα στοιχεία που δεν ήξερε βγαίνουν στο φως…

Πηγή:mytv

Αφήστε μια απάντηση