Έκανε ότι είχε πάθει αμνησία για να γλιτώσει από την πεθερά του

ΠΕΘΕΡΑ

Οι αρχές στο Εδιμβούργο εντόπισαν έναν μεσήλικα να περιφέρεται σε κατάσταση σύγχυσης έξω από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αιγιδίου. Τον πλησίασαν και τον ρώτησαν τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά εκείνος τους απάντησε πως δεν έχει ιδέα ποιος είναι και που βρίσκεται.

Ο 52χρονος Salvatore Mannino εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Πίζα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Δύο μέρες αργότερα εντοπίστηκε στην πρωτεύουσα της Σκωτίας.

Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν τελικά από τα τατουάζ του και ενημέρωσαν σχετικά την οικογένειά του. Σε λίγες ώρες η σύζυγός του Francesca και τα τέσσερα παιδιά τους ταξίδεψαν μέχρι τη Σκωτία για να βρεθούν κοντά του.

Διαβάστε Επίσης  Παγκόσμιος θρήνος και αποτροπιασμός για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία

Εκεί, ωστόσο, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Salvatore ισχυρίστηκε πως δεν τους γνώριζε. Τελικά επέστρεψε στην πατρίδα του όπου εξετάστηκε από γιατρούς, οι οποίοι δεν διέγνωσαν κάποιο πρόβλημα.

Κάπου εκεί άρχισαν να δημιουργούνται υποψίες σχετικά με το αν ο 52χρονος πατέρας λέει αλήθεια. Υποψίες που ισχυροποιήθηκαν μετά τα ευρήματα των ιταλικών αρχών σε έρευνα που διενήργησαν στον υπολογιστή του, καθώς ανακάλυψαν πως έψαχνε στο διαδίκτυο τρόπους για το «πώς θα εξαφανιστείτε» καθώς επίσης και «πώς να προσποιηθείτε απώλεια μνήμης».

Την Τετάρτη 31/10 το μυστήριο λύθηκε καθώς όπως αναφέρει η Sun, o άνδρας αποκάλυψε την αλήθεια. «Το έκανα για να ξεφύγω από την καταπιεστική πεθερά μου», είπε στις ιταλικές αρχές και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έχασα τη μνήμη μου. Ήθελα να δείξω στην οικογένειά μου πως ήμουν σημαντικός γι’ αυτούς. Ήθελα να επανακτήσω τη θέση μου ως σύζυγος και πατέρας καθώς ένιωθα πως η πεθερά μου τα είχε πάρει αυτά από μένα».

Διαβάστε Επίσης  Κανελόνερο

«Η Francesca δεν είναι καθόλου χαρούμενη γι’ αυτό που συνέβη. Προκάλεσε τόση αγωνία και η μητέρα της σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο κακή. Έχω ακούσει χειρότερα», ανέφερε πηγή προσκείμενη στην οικογένεια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ιταλικής αστυνομίας, ο Salvatore Mannino κατηγορείται για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *