Η τολμηρή εμφάνιση της Meghan Markle με see through πλισέ φούστα που προκάλεσε αντιδράσεις

Η τολμηρή εμφάνιση της Meghan Markle

Η Meghan Markle από τότε που μπήκε στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ουκ ολίγες φορές έχει αψήφησε το Πρωτόκολλο. Η πρώην ηθοποιός εκπαιδεύεται εντατικά στο ρόλο της Δούκισσας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που πηγαίνει κόντρα στις αυστηρές επιταγές του Πρωτοκόλλου, φέρνοντας ενίοτε σε δύσκολη θέση το Παλάτι.

Σε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Meghan στη Rotorua, της Νέας Ζηλανδίας, η Δούκισσα φόρεσε ένα μπλε τοπ και μια μπλε πλισέ φούστα που ήταν εντελώς διάφανη και από μέσα διαγράφονταν το body που φορούσε.

Διαβάστε Επίσης  Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Είμαι 64 χρόνων και το δηλώνω ως τύχη και ευλογία που έφτασα ως εδώ»

 Meghan Markle,,,

Το γεγονός ότι η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα τόσο αποκαλυπτικό ρούχο, δεν έμεινε ασχολίαστο από τα Βρετανικά Μέσα, που δεν είδαν με καλό μάτι την τολμηρή εμφάνισή της.

Άλλοι, πάλι, προσπάθησαν να την δικαιολογήσουν, λέγοντας πως ενδεχομένως να φταίει το φως για τις αποκαλύψεις. Όπως και να έχει, όλοι συμφωνούν ότι δεν ήταν και η καλύτερη στιλιστική επιλογή για τη Meghan.

 Meghan Markle,,,,,
,

Με το ταξίδι της στη Νέα Ζηλανδία η Meghan και ο σύζυγός της ολοκληρώνουν την περιοδεία τους και σύντομα θα επιστρέψουν στο παλάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *