Το Τατουάζ: Μια μοιραία συνάντηση θα βάλει τη ζωή της μικρής Λήδας σε κίνδυνο

Το Τατουάζ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η αστυνομία κάνει έρευνες για τον τελευταίο φόνο του Γενάρη και στα χέρια της έχει μια περιγραφή του από δύο μάρτυρες.

Η Όλγα γράφει ένα γράμμα στην Άννα που είναι πολύ ανησυχητικό. Η Μαργκώ παρουσιάζει στον Στρατηγό το σχέδιο της για να αναγκάσει τον Τόνυ να γυρίσει πίσω. Σε τρομερό αδιέξοδο βρίσκεται ο Ορφέας με τα λεφτά που χρωστάει στον Αλέξανδρο και κάνει κάτι αδιανόητο. Η Χριστίνα μαθαίνει για την κοπέλα που σκότωσε ο Γενάρης και το μυαλό της πάει στον… Ορφέα!

Ο Νικόλας συναντιέται με την Αθηνά και την βλέπει ανανεωμένη, πέφτει όμως από τα σύννεφα μόλις αυτή του λέει ότι επανασυνδέθηκε με τον πρώην της! Η αστυνομία ψάχνει στο σημείο που τους έδωσε ο Γενάρης και ανακαλύπτει εκεί το πρώτο του θύμα!

Διαβάστε Επίσης  Σιρόπι λιναρόσπορου για τον ξηρό βήχα!

Οι συντεταγμένες αποδίδουν «καρπούς» και ο Σέκερης με την Τατιάνα ανακαλύπτουν έναν σκελετό θαμμένο σε μια ερημιά της Αίγινας. Η Αθηνά αποφασίζει να τιμωρήσει τον Νικόλα με το ίδιο νόμισμα και του ξεπληρώνει το ψέμα με ψέμα. Γρήγορα όμως τα πραγματικά συναισθήματα θα πάρουν το πάνω χέρι και οι δύο τους θα απολαύσουν επιτέλους μια στιγμή πάθους. Ο Αλέξανδρος παροτρύνει την Ελένη να πει την αλήθεια στον Ορφέα, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Φίλιππος διαπιστώνει πως η Ελένη φοβάται τον άντρα της..

Διαβάστε Επίσης  Φλούδες λεμονιού: Τέλος οι πόνοι στις αρθρώσεις

Η Νάνσυ, άθελά της, βάζει στο στόχαστρο το μωρό της Σαμίρα. Η Χριστίνα προσπαθεί να πλησιάσει τον Ορφέα και να τσεκάρει ποιος πραγματικά είναι. Ο Πέτρος απαιτεί από τη Μαργκώ περισσότερο χώρο στη ζωή της και της ζητάει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι της. Μια μικρή ελπίδα ζωντανεύει για τον Στέφανο μετά από κάποια νέα του Μάνου σχετικά με την υπόθεση της Όλγας. Ο Τόνυ με την Τατιάνα πάνε μαζί για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Μια μοιραία συνάντηση θα βάλει τη ζωή της μικρής Λήδας σε κίνδυνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *