Μαφιόζικη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά: Γάζωσαν άντρα στην Ακτή Κονδύλη

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άντρα στο λιμάνι του Πειραιά, στην ακτή Κονδύλη 4, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον γάζωσε με καλάσνικοφ. Το θύμα, που φέρεται να είναι γνωστός νονός της νύχτας, παρελήφθη από ασθενοφόρο εν ζωή και έχει διακομισθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (12/3/2024 ) στην Αττική

Το θύμα είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου με «εντολέα» μεγάλο όνομα της νύχτας -έγκλειστο στις φυλακές και στόχο- υποψήφιο θύμα, δικαστικό. Το συμβόλαιο αυτό δεν εκτελέσθηκε. Ο ίδιος φέρεται να συνδέεται και με άλλη υπόθεση δολοφονίας με υπόβαθρο ξεκαθάρισμα στη νύχτα.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δέχτηκε τρεις σφαίρες: μία στην κοιλιακή χώρα, μία στον σβέρκο και άλλη μία στο γόνατο. Περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκε καμμένο το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε, επίσης καμμένο, το όπλο, τύπου Καλάσνικοφ, που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *