Ανησυχία από τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά λεωφορείων

 

επιθέσεις κατά λεωφορείωνΣυνολικά 12 είναι τα περιστατικά επιθέσεων κατά λεωφορείωνπου ΟΑΣΑ που έχουν σημειωθεί στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα, με τον πρόεδρο του συνδικάτου οδηγών κ. Κωνσταντίνο Σιορίκη να κάνει λόγο για ανησυχητικό φαινόμενο.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σιορίκης αναφέρθηκε στις επιθέσεις, τονίζοντας πως θα επιδιωχθεί μία σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Αναφερόμενος στους δράστες των επιθέσεων, εκτίμησε πως είτε πρόκειται για ανηλίκους, είτε για άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Διαβάστε Επίσης  Προβλήματα σε πολλά δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών λόγω καιρικών συνθηκών

Άγνωστοι πραγματοποίησαν, χθες το βράδυ, επιθέσεις σε λεωφορεία, στη λεωφόρο Συγγρού και τους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία επιβάτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε, πιθανόν με πέτρες ή βολίδα αεροβόλου, λίγο μετά τις 21:00, ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στο ύψος του Αγίου Σώστη. Από τη θραύση τζαμιού του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.

Δύο ώρες νωρίτερα, ανάλογη επίθεση έγινε σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Διαβάστε Επίσης  Ανθρωπογενούς προέλευσης ο «αλλόκοτος» ήχος που τρομάζει κατοίκους της Θεσσαλονίκης τις νύχτες

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Από το βράδυ του Σαββάτου, έχουν σημειωθεί συνολικά πέντε τέτοια περιστατικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *