Αντιρυτιδική φυσική μάσκα ομορφιάς με μήλο

Αντιρυτιδική φυσική μάσκα ομορφιάς με μήλο

Ένα μήλο μέσα στη μέρα, με τον εξαιρετικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, σας εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Πλούσιο σε βιταμίνες, ασβέστιο, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά το μήλο, ο μοναδικός αυτός καρπός, είναι χωρίς αμφιβολία ένας διατροφικός θησαυρός. Τρώγοντας ένα μήλο την ημέρα κάνετε το γιατρό πιο πέρα. Φτιάχνοντας μία μάσκα ομορφιάς με μήλο κάνετε και τον χρόνο πέρα. Το φρούτο αυτό ξυπνά το κολλαγόνο και συμπληρώνει την περιποίηση του δέρματός σας με τον καλύτερο τρόπο. Μετά τις σπιτικές μάσκες μαλλιών με διάφορους συνδυασμούς υλικών από την κουζίνα, ήρθε η στιγμή να επιχειρήσουμε μια φυσική θεραπεία και για το πρόσωπο. Θα χρειαστούμε μάλιστα μόνο δύο υλικά και ακόμη λιγότερο χρόνο για να την ετοιμάσουμε.

Διαβάστε Επίσης  Μπορούν οι ραγάδες να αντιμετωπιστούν με κρέμες;

Τα δύο μοναδικά συστατικά της μάσκας προσώπου
Ένα μήλο
Μια κουταλιά μέλι (κατά προτίμηση βιολογικό)

Πώς θα παρασκευάσετε τη μάσκα ομορφιάς

Βράστε σε κατσαρολάκι ένα μικρό μήλο για περίπου 5 λεπτά. Αφού βράσει, βγάλτε τα σπόρια του και πολτοποιήστε στο μπλέντερ. Προσθέστε μια κουταλιά μέλι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώστε στο πρόσωπο και το λαιμό, αφήστε 15-20 λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Η υφή της μάσκας προσώπου που φτιάξατε θα είναι κρεμώδης, αλλά καθόλου λιπαρή, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.

Διαβάστε Επίσης  Σπιτική κρέμα after sun με αλόη και ελαιόλαδο

Αυτή η μάσκα ομορφιάς με μήλο και μέλι είναι ένα φυσικό και ανέξοδο λίφτινγκ, που καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Η επιδερμίδα του προσώπου σας θα γίνει πιο σφιχτή και φρέσκια, λεία και απαλή. Είναι μύθος ότι χρειάζονται πολλά και ακριβά προϊόντα ομορφιάς για την περιποίησή σας. Δείτε πώς θα διατηρήσετε στην πορεία του χρόνου μια επιδερμίδα λαμπερή και νεανική, χωρίς όμως να δαπανήσετε πολλά για καλλυντικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *