«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 36-37-38-39-40

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 36-37-38-39-40

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40

Επεισόδιο 36

Η Μαρίνα λέει ψέματα στο Μιχάλη για το ποια είναι πραγματικά η κατάκοιτη κοπέλα που είδε στο σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα προχωράει τη σχέση της με τον Κωστή και το σχέδιο με τον ψεύτικο επενδυτή της εταιρίας.

Η Κάτια, από την άλλη πλευρά, κοινοποιεί στον Δημήτρη αγωγή διαζυγίου, κάνοντάς τον έξαλλο.

Η Ρένα λέει όλη την αλήθεια στον Αντρέα για το παρελθόν της και συγκρούεται με τη Μάρθα.

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας επισκέπτεται τη Δέσποινα, με την οποία φαίνεται ότι τον δένει ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν σχετικά με την Ελπίδα.

Από την πλευρά του, ο Νάσος ετοιμάζεται να φύγει με τη Χριστίνα, η οποία εμφανίζει λίγο περίεργη συμπεριφορά, ενώ η Μάρθα υποφέρει στη σκέψη ότι ο Νάσος μπορεί να την εγκαταλείψει.

Επεισόδιο 37

Ο Δημήτρης ζητάει εξηγήσεις από την Κάτια για την αγωγή διαζυγίου, ενώ λίγο αργότερα μαθαίνει για το δεσμό της με τον Αντρέα.

Ο Δημήτρης επιβεβαιώνει τις υποψίες της Έλλης για το δεσμό του Κωστή με τη Νάντια (Μαρίνα).

Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από τον Δημήτρη που του ζητάει να παραδεχτεί στο δικαστήριο τη σχέση του με την Κάτια.

Ο Μίλτος μαθαίνει για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη και η Μάρθα ανακαλύπτει την πρόθεση του Νάσου να φύγει με την Χριστίνα.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» Επεισόδιο 11-12-13-14-15

Η νοσοκόμα λέει στη Μαρίνα ότι θα τη βοηθήσει με το θέμα της Ελπίδας.

Ο Μιχάλης στέλνει αγωγή στον Δημήτρη για την επανεξέταση της διαθήκης.

Επεισόδιο 38

Η ένταση ανάμεσα στο Δημήτρη και την Κάτια ξεσπάει μόλις φτάνει το χαρτί της αγωγής που τους στέλνει ο Μιχάλης για τη διαθήκη.

Ο Μιχάλης είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα.

Την ίδια στιγμή ο Κωστής περιμένει τη Μαρίνα στο ξενοδοχείο, απόλυτα ερωτευμένος.

Ο Δημήτρης έξαλλος ξεσπάει στην Κάτια, την ταπεινώνει και της καθιστά σαφές ότι ο ρόλος της ως συζύγου του έληξε. Αμέσως μετά, η Κάτια αποφασίζει να βγάλει το Δημήτρη από τη μέση και το λέει στον Αντρέα.

Ο Δημήτρης διώχνει τη Μαρίνα από την εταιρία με πολύ άσχημο τρόπο, όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι ο δικηγόρος του Μιχάλη.

Ταυτόχρονα, η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι ο Νάσος έφυγε για πάντα από το σπίτι.

 

Επεισόδιο 39

Ο Μιχάλης, ερωτευμένος με τη Μαρίνα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όμως εκείνη του ζητά να μην γνωστοποιήσουν ακόμα την σχέση τους, προκειμένου να προστατευτούν από τις αντιδράσεις της οικογένειας Μακρή.

Έτσι κερδίζει χρόνο για τον Κωστή, ο οποίος έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή το παιχνίδι που σχεδίασε η Μαρίνα με τις μετοχές της εταιρείας.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Η Μαρίνα είναι κόρη σου”! Η Κάτια τρελαίνεται

Η επιβεβαίωση πως ο Δημήτρης Μακρής έχει ρίξει τον αδελφό του στο θέμα της οικογενειακής κληρονομιάς έχει δημιουργήσει κρίση στη σχέση της Έλλης με τον πατέρα της, η οποία βαθαίνει ακόμα περισσότερο, καθώς ανακαλύπτει και ότι διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις με την αδελφή του Κωστή.

Κι ενώ η εγκατάλειψη της Μάρθας από το Νάσο και ο χωρισμός της Σοφίας από το Γιώργο δημιουργούν μια σειρά από αλλεπάλληλες συναισθηματικές συγκρούσεις, ο Αντρέας αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Κάτιας…

Επεισόδιο 40

Ο Δημήτρης υπογράφει τη μεταβίβαση μετοχών στον Μιχάλη.

Η Κάτια συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κάνει κακό στον Δημήτρη και αποφασίζει να λύσει ήρεμα τις διαφορές της μαζί του.

Ο Κωστής ετοιμάζεται να νοικιάσει σπίτι για να πηγαίνει με τη Μαρίνα, ενώ η Έλλη βρίσκει το κλειδί αλλά και τη διεύθυνση του σπιτιού.

Η Χριστίνα μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Μάρθας και ετοιμάζεται να της κάνει κακό.

Ο Δημήτρης αγοράζει μονόπετρο για τη Σοφία και απειλεί την Κάτια με όσα γνωρίζει για το θάνατο του Πέτρου, ώστε να την εμποδίσει να διεκδικήσει οποιοδήποτε μέρος της περιουσίας του.

Μέσα στον τσακωμό και ενώ ο Δημήτρης είναι έτοιμος να φύγει από το σπίτι, γλιστράει από τη σκάλα και απλώνει το χέρι του στην Κάτια για βοήθεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *