H πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασαν τη νύχτα ο άλλοτε υπουργός επί κυβερνήσεως Σημίτη Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου.

Τόσο ο Γιάννος Παπαντωνίου όσο και η σύζυγός του εμφανίζονται σοκαρισμένοιΤο μεσημέρι της Τετάρτης, λίγο μετά τις 14.00, ο Γιάννος Παπαντωνίου με τη σύζυγό του πέρασε την πύλη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κρατείται σε κελί της 17 Νοέμβρη, ενώ η σύζυγός του σε κελί όπου διαμένουν ακόμη εννέα κρατούμενες, ωστόσο σήμερα Πέμπτη θα επιχειρηθεί η μεταφορά της σε κελί με μικρότερο αριθμό εγκλείστων.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Έτσι θα δοθεί η «μάχη» με τα χιόνια στους δρόμους της Αθήνας

Το καθημερινό πρόγραμμα παραμονής του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιλαμβάνει προαυλισμό από τις 08.00 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στη συνέχεια θα επιστρέφει στο κελί του για την καθιερωμένη καταμέτρηση και έπειτα θα ακολουθεί ο απογευματινός προαυλισμός.

Τόσο ο Γιάννος Παπαντωνίου όσο και η σύζυγός του εμφανίζονται σοκαρισμένοι.

Τη Σταυρούλα Κουράκου επισκέφθηκε στενή της φίλη, προκειμένου να της παραδώσει προσωπικά της αντικείμενα, ωστόσο δεν εμφανίστηκαν ούτε οι δικηγόροι του ζεύγους ούτε κάποιος άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Το πρώτο δείπνο του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιελάμβανε ζυμαρικά.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *