Υπόθεση Αγγελικής: “Την ανάγκαζε να κάνει έρωτα με άνδρες για τη δόση της”

Υπόθεση Αγγελικής: "Την ανάγκαζε να κάνει έρωτα με άνδρες για τη δόση της"

Άνοιξε και πάλι η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη – Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά

Μετά την αποκάλυψη ότι το κρανίο που βρέθηκε στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη ο εισαγγελέας άνοιξε και πάλι την υπόθεση του θανάτου της. Η οικογένειά της δηλώνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της, ενώ φίλοι της αποκαλύπτουν ανατριχιαστικά περιστατικά από την κόλαση που ζούσε με τον πρώην σύντροφό της.

«Η Αγγελική ήταν βαριά άρρωστη. Ήταν έρμαιο του πρώην συντρόφου της. Ήμουν μάρτυρας του άγριου ξυλοδαρμού της από τον πρώην σύντροφό της κι έναν φίλο του, έμπορο κοκαΐνης. Από τις κλοτσιές και τις μπουνιές είχε μελανιάσει το μισό της σώμα», είπε φίλος της Αγγελικής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε Επίσης  Τροφή για σκέψη.. για τη νέα χρονιά!

Μάλιστα πρόσθεσε ότι όλα αυτά γίνονταν για να της δώσουν τη δόση της, ενώ ο πρώην φίλος της δε δίσταζε να της ζητάει ως αντάλλαγμα να κάνει έρωτα μαζί του ή με άλλους άνδρες.

«Εκείνο το βράδυ, ο πρώην φίλος της Αγγελικής την ανάγκασε να κάνει έρωτα με τον φίλο του γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ», είπε ο ίδιος άνθρωπος.

Ένας άλλος φίλος της άτυχης κοπέλας μάλιστα τόνισε ότι αυτό ήταν τακτική του συγκεκριμένου ανθρώπου που δεν το έκανε μόνο με την Αγγελική, αλλά και με άλλα κορίτσια που ήταν εξαρτημένα από τα ναρκωτικά, ώστε να τους δώσει τη δόση τους.

Διαβάστε Επίσης  Χιονίζει σε Γιάννενα και Άρτα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση