Ειρήνη Λαγούδη: «Την σκότωσαν για τα χρήματα»!

 

Η αποκάλυψη του STAR
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως για την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη. Μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ποιοι σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.

Το STAR σήμερα σας αποκαλύπτει τι ήθελαν από την τραγική μητέρα, πως την παρέσυραν στην παραλία Φώτμου και τη σκότωσαν.

Λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη ένας άνδρας εμφανίζεται στους  αστυνομικούς και υποστηρίζει ότι είδε τη στιγμή της δολοφονίας.

Λίγα 24ωρα αργότερα όμως αλλάζει την κατάθεση του. Όταν τον καλεί ο εισαγγελέας αποκαλύπτει ότι φοβάται για τη ζωή του και περιγράφει τι είδε στην παραλία Φώτμου.

Διαβάστε Επίσης  Απεργιακές κινητοποιήσεις στα δημόσια νοσοκομεία

«Είδα τη γυναίκα να καυγαδίζει αρχικά με έναν άνδρα. Από τα όσα έλεγαν κατάλαβα ότι τον γνώριζε καλά. Ξαφνικά είδα άλλους δυο άντρες να την πιάνουν. Φώναζε να την αφήσουν. Τότε εκείνοι την έβαλαν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήμουν πολύ κοντά για να δω τι ακριβώς έκαναν. Άκουγα μόνο φωνές».

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν μόνο οικονομικό.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή;

Όποιοι την παρέσυραν στο ραντεβού θανάτου γνώριζαν οτι η Ειρήνη Λαγούδη είχε πάρει ένα μεγάλο ποσό από την πώληση ενός χωραφιού. Αυτό το ποσό ζητούσαν… των 75.000 ευρώ. Την πληροφορία την έμαθαν από στενό φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές μέσα από μαρτυρίες και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών προσπαθούν να δέσουν τους υπόπτους. Οι δικηγόροι της οικογένειας της τραγικής μητέρας θα ζητήσουν να καταθέσουν εκ νέου συγγενικά της πρόσωπα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση