Συνελήφθη ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση από Πακιστανούς στη Νίκαια

Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής ο αστυνομικός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος χθες από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.

Η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. προχωρά μεθοδικά και σε βάθος, και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece πριν από λίγη ώρα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι το CNN Greece έφερε χτες στο φως της δημοσιότητας τη φωτογραφία του αστυνομικού.

Στις προφορικές τους καταθέσεις, οι Πακιστανοί είπαν στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος αστυνομικός με τρία ακόμη άτομα εισέβαλαν μέσα στο διαμέρισμά τους και έδεσαν με τάι ραπ έξι από τους Πακιστανούς.

Διαβάστε Επίσης  Κιβωτός του Κόσμου: «Θα σε σκοτώσω, γνωρίζω που μένεις»: Οι απειλές στον 19χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

Στη συνέχεια, τους άρπαξαν χρήματα και καπνικά προϊόντα.

Όταν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες έφυγαν, ο αστυνομικός έμεινε πίσω. Δεν αντελήφθη, όμως, ότι ένας από τους Πακιστανούς είχε καταφέρει και είχε λυθεί. Ο άνδρας αυτός του επιτέθηκε και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ενώ στη συνέχεια έλυσε και τους υπόλοιπους Πακιστανούς και όλοι μαζί ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό.

Τι είπε ο αστυνομικός
«…Προσπάθησα να φύγω αλλά η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ούτε πόμολο. Οι Πακιστανοί με χτυπούσαν συνεχώς με κλωτσιές, μπουνιές και τέλος με ακινητοποίησαν και με έδεσαν, ενώ με ένα μαχαίρι μου έκοβαν το αυτί. Όλα άρχισαν όταν την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι μου κατάλαβα να γίνεται μία φασαρία κάτω από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Τους φώναξα “αστυνομία” και τότε αυτοί αρχικά μου επιτέθηκαν και μετά άρχισαν να τρέχουν…».

Διαβάστε Επίσης  Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου που αυτοκτόνησε – Το συγκινητικό μήνυμα των συμμαθητών του

Ο 34χρονος αστυνομικός έδωσε τη δική του εκδοχή μιλώντας στους συναδέλφους του για τα όσα έγιναν στο 2ο όροφο διαμερίσματος στη Νίκαια. Η εκδοχή του είναι ότι διαπίστωσε παράνομες ενέργειες και ακολούθησε τους Πακιστανούς μέσα στην πολυκατοικία, χωρίς να δίνει απάντηση στο βασικό ερώτημα για ποιο λόγο δεν ειδοποίησε ποτέ την Άμεση Δράση και γιατί δεν ζήτησε ενισχύσεις όταν διαπίστωσε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *