Πάνος Κοκκινόπουλος: Κάνει πρεμιέρα και σοκάρει με τις φωτογραφίες από το πρώτο επεισόδιο

Πάνος Κοκκινόπουλος

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά «Ου Φονεύσεις».

Η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Open Tv.

Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram μας δίνει μια πρώτη… σοκαριστική γεύση.

Ο σκηνοθέτης έχει πει πως όλες ιστορίες κάθε επεισοδίου βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

«Πάντα είναι αληθινές οι ιστορίες, αλλά παραλλαγμένες έτσι ώστε να μην είναι φωτογραφήσιμές. Αυτό γίνεται για δύο λόγους: ο ένας είναι ότι δεν χρειάζεται να εκθέτουμε τα θύματα ή ακόμη και τους θύτες. Αρκετά το κάνει η τηλεόραση αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι αισθητικής φύσης. Πιστεύουμε ότι η μυθοπλασία είναι ένα βήμα μπροστά από την πραγματικότητα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Ο νέος κύκλος αίματος που έχει ανοίξει, μεγαλώνει με μία ακόμη δολοφονία

Περίληψη επεισοδίου

Ο Κώστας είναι ένας μεσήλικας εύπορος άντρας με μεγάλα προβλήματα όρασης. Πάσχει από σπάνια ασθένεια που οδηγεί σταδιακά στην τύφλωση. Η γυναίκα του τον έχει πρόσφατα εγκαταλείψει και ο Κώστας παλεύει με τα «σκοτάδια» του. Η νεαρή Χριστίνα ψάχνει για δουλειά και καταλήγει να δουλεύει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Κώστα. Εκείνος χαίρεται που βρήκε μια κοπέλα τόσο θετική και αποτελεσματική στην δουλειά της και κείνη είναι απόλυτα ικανοποιημένη και από τον μισθό και από την άψογη συμπεριφορά του. Μέχρι που ο Νίκος, ο σύντροφος της Χριστίνας, της βάζει βέτο να σταματήσει από τη δουλειά. Η Χριστίνα αναγκάζεται να το δεχτεί και το ανακοινώνει στον Κώστα. Εκείνος όμως έχει άλλη γνώμη.
περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *