Θαμνώδεις τριανταφυλλιές με μεγάλα τριαντάφυλλα

 

. Θαμνώδεις τριανταφυλλιές με μεγάλα τριαντάφυλλα

Θαμνώδεις τριανταφυλλιές με μεγάλα τριαντάφυλλα

Τα τριαντάφυλλά τους με το τέλειο σχήμα τους είναι αυτά που οι τελευταίες γενιές βλέπουν συνέχεια στους περισσότερους κήπους και στα ανθοδοχεία. Τα πάμε και τα φέρνουμε παντού, στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, στα βάζα του σπιτιού και του γραφείου μας και γενικά σε κάθε χώρο που ζούμε, στην πόλη ή στην ύπαιθρο.

Δεν υπάρχει, πιστεύουμε κανένα άλλο είδος καλλωπιστικού φυτού που να μπορεί να επιδείξει μια τόσο λαμπερή ομορφιά στα χρώματα για μια τόσο μεγάλη περίοδο του έτους όσο αυτές οι τριανταφυλλιές. Πολλοί μάλιστα βλέπουν ότι είναι τόσο εντυπωσιακές που μπορούν να επισκιάσουν πολλά άλλα είδη μέσα στον κήπο, αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα. Εφόσον τοποθετηθούν κατάλληλα, μπορούν να αναδείξουν οτιδήποτε (φυτό ή διακοσμητικό στοιχείο) περιβάλλουν ή βρίσκεται κοντά τους.

Διαβάστε Επίσης  5 μυστικά για φύτευση τριανταφυλλιάς

. Θαμνώδεις τριανταφυλλιές με μεγάλα τριαντάφυλλα

Θαμνώδεις τριανταφυλλιές: Φυτεμένες μία – μία στον κήπο ή στο μπαλκόνι

Είναι αλήθεια πως τις περισσότερες φορές την τριανταφυλλιά την βλέπουμε μέσα από το άνθος της, το υπέροχο τριαντάφυλλο, το ρόδο που στέκει μπροστά μας στο βάζο, στο τραπεζάκι, στην κουζίνα, το σαλόνι.

Οι τριανταφυλλιές αυτής της κατηγορίας θα σας “προσκαλέσουν” να τις φυτέψετε παντού, σε κάθε γωνιά του κήπου ή της βεράντας για να γευτείτε αυτά τα τριαντάφυλλα.

Διαβάστε Επίσης  Οδηγός για την Επιτυχημένη Φύτευση Μελιτζάνας και Πιπεριάς σε Γλάστρα

Κάντε το και θα σας ανταμείψουν με το παραπάνω. Όπου κι αν βρίσκονται στον κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι. Σε γλάστρες, σε μεγάλα δοχεία, σε χτιστές ζαρντινιέρες…

Οι “θαμνώδεις” φυτεύονται σε αποστάσεις 0,40 ως 0,60 μ ανάλογα με το ύψος της ποικιλίας, οι χαμηλότερες ποικιλίες φυτεύονται πιο πυκνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *