Χρήστος Δάντης: H γοητευτική κληρονόμος που του έκλεψε την καρδιά!

  • Post category:lifestyle

xristos-dantis-h-goiteftiki-klironomos-pou-to-eklepse-tin-kardia/

Ο Χρήστος Δάντης είναι και πάλι ερωτευμένος!

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από το τέταρτο διαζύγιο είχε αποφασίσει πως θα αφοσιωθεί στην δουλειά του και εκείνη θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real», ο τραγουδιστής βρίσκεται στην καλύτερη φάση του αφού έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της Ναταλίας Ντουσοπούλου, γόνο εφοπλιστικής οικογένειας.

Πρόκειται για μια συνεργασία που κατέληξε σε έναν δυνατό έρωτα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής άρχισε να γράφει τραγούδια για τον δίσκο της Ναταλίας η οποία είναι τραγουδίστρια και κάνει καριέρα στην Τουρκία.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Νικήτας και ο Πέτρος προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα τους αποκάλυψε το τεστ DNA

Πριν λίγες μέρες μάλιστα γιόρτασε τα 52 γενέθλιά του και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν και εκείνες της συντρόφου του η οποία δεν δίστασε μάλιστα να τον πάρει μια τρυφερή αγκαλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χρήστος Δάντης  H γοητευτική κληρονόμος που του έκλεψε την καρδιά!
Χρήστος Δάντης H γοητευτική κληρονόμος που του έκλεψε την καρδιά!

 

Μπορεί το ζευγάρι να μην θέλει να μιλάει για την σχέση του και να προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους, όμως, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα αφού έχουν καταφέρει να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Διαβάστε Επίσης  Επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι ο Πάνος Μιχαλόπουλος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση