«Το τατουάζ»: Η απολογία που ραγίζει καρδιές

Οι εξελίξεις στο Τατουάζ διαδέχονται η μια την άλλη.

Η δίκη της Όλγας βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι ανησυχούν για την έκβασή της. Μάλιστα, η ημέρα της κατάθεσης του Παύλου φτάνει και ο χειμαρρώδης χαρακτήρας του δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επικρατεί χάος και η δίκη διακόπτεται.

Την επόμενη μέρα σειρά έχει η Άννα, η οποία καταθέτει στο δικαστήριο και η Σοφία Μπάκα τη στριμώχνει άσχημα. Αργότερα στο ειδώλιο κάθεται η Νικόλ. Και ενώ όλοι πιστεύουν πως η νεαρή δικηγόρος λόγω και της ειδικότητας της θα δώσει ελαφρυντικά στην Όλγα, εκείνη την κατακεραυνώνει τονίζοντας στην κατάθεση της πως εάν ήταν στο χέρι της θα καταδίκαζε την Όλγα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Κωνσταντίνος Δαυλός παντρεύεται με την αγαπημένη του μετά από 4 μήνες σχέσης!

Η Νικόλ κατάφερε να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα εναντίον της Όλγας καθώς θέλει να την εκδικηθεί για τη σχέση της με τον Στέφανο. Ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο γοητευτικός επιχειρηματίας τερμάτισε τη σχέση τους για την Όλγα. Σύμφωνα με το Mytv, η ύπουλη κίνηση της Νικόλ αφήνει τους πάντες άφωνους και κυρίως η Άννα, η οποία δεν διστάζει να συγκρουστεί μαζί της και να καταλάβει, όμως, πως η φίλη της έχει αλλάξει χαρακτήρα και είναι ικανή για όλα.

Η μαρτυρία της Πολυξένης ότι ο Αλέξανδρος προσπάθησε να τη δωροδοκήσει κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Όταν έρχεται η ώρα για την απολογία της, η’Ολγα διηγείται τα γεγονότα όπως συνέβησαν εκείνη την ημέρα και είναι πολύ συγκινητική, αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να πείσει τους δικαστές και τους ενόρκους. Εν τω μεταξύ, η Νικόλ επιστρέφει στο Λονδίνο. Όταν η Αμαλία τη συναντάει, της μιλάει πολύ αυστηρά για την παρέμβαση της στην υπόθεση του δικαστηρίου και προς μεγάλη της έκπληξη ανακαλύπτει πως η Νικόλ έχει πλέον αλλάξει πολύ. Από την άλλη, η απολογία της Όλγας ραγίζει καρδιές και πλέον όλοι αναμένουν να ακούσουν την απόφαση του προέδρου, θα καταδικαστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *