Πράσινο νερό για αποτοξίνωση του σώματος σε τρεις μέρες

Το πράσινο νερό φτιάχνεται με σπιρουλίνα και χλωρέλλα.

Αυτά τα δύο συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες φημίζονται για την ικανότητά τους να αποτοξινώνουν το αίμα και να ρυθμίζουν τα επίπεδα pH του σώματος.

Και τα δύο αυτά συστατικά είναι φυσικά και περιέχουν απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Ευτυχώς, οι ουσίες αυτές βελτιστοποιούν την αποτοξίνωση του σώματος χωρίς βλαβερές παρενέργειες.

Επιπλέον, χάρη στη σημαντική τους συνεισφορά σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, προστατεύουν το αίμα από τοξικούς εισβολείς.

Επίσης, αυτά τα υπέροχα συστατικά με την προστατευτική δράση βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από όργανα όπως το συκώτι και τα νεφρά.

Ποιες είναι μερικές από τις ωφέλειες του πράσινου νερού;

Η κύρια ωφέλεια του πράσινου νερού είναι η ενίσχυση της αποτοξινωτικής διαδικασίας του οργανισμού.

Ωστόσο η πόση πράσινου νερού έχει και άλλες ενδιαφέρουσες ωφέλειες, τις οποίες αξίζει να επισημάνουμε:

Πρόκειται για έναν ιδανικό τρόπο να προάγετε την αποβολή βαρέων μετάλλων όπως ο υδράργυρος, το κάδμιο και ο μόλυβδος, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά.
Η πόση πράσινου νερού θα ανανεώσει τα αποθέματα απαραίτητων μεταλλικών στοιχείων του οργανισμού σας.

Διαβάστε Επίσης  10 Σπιτικά Γιατροσόφια Που Μπορεί Να Μοιάζουν Περίεργα, Αλλά Στην Πραγματικότητα Κάνουν Θαύματα!

Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο μετά την απώλεια ηλεκτρολυτών λόγω έντονης ή υπερβολικής σωματικής δραστηριότητας, ή λόγω επεισοδίων διάρροιας.

Επίσης το πράσινο νερό έχει χωνευτικές ιδιότητες, που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η δυσκοιλιότητα ή η υπερβολική παρουσία οξέων στο σώμα.

Oι απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει το πράσινο νερό συνεισφέρουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον βελτιώνουν την άμυνα του σώματος απέναντι σε μολυσματικούς παράγοντες, που θέλουν να κηρύξουν πόλεμο στον οργανισμό σας.

Διαβάστε Επίσης  Capital Controls: Διπλασιάζεται το όριο ανάληψης τον Ιούνιο

Το πράσινο νερό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες με φυσική αντικαρκινική δράση. Αν και δεν είναι θαυματουργό, μπορεί να συμβάλει στον περιορισμό της εμφάνισης καρκίνου.

Βοηθώντας στη διαδικασία της αποτοξίνωσης του σώματος, το πράσινο νερό διευκολύνει επίσης την αποβολή επικίνδυνων λιπών όπως η κακή χοληστερίνη (LDL) και τα τριγλυκερίδια.

Παρά το γεγονός ότι το πράσινο νερό έχει λίγες θερμίδες, τα συστατικά του έχουν μεγάλη ενεργειακή αξία και έτσι εξασφαλίζουν πολλή ενέργεια μακροπρόθεσμα.
Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του πράσινου νερού προστατεύουν τον εγκεφαλικό ιστό και βελτιώνουν τη συγκέντρωση.
Ευτυχώς, το πράσινο νερό συνεισφέρει επίσης στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος και των εσωτερικών οργάνων.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *