Η Μάνα Ζυγός: Η μονίμως περιποιημένη μαμά που γοητεύει τους πάντες

  • Post category:ΖΩΔΙΑ

Η Μάνα Ζυγός

Η μαμά Ζυγός ♎
Πάντα φροντισμένη, περιποιημένη, καλοχτενισμένη και με προσεγμένο ντύσιμο ακόμα κι αν είναι σπίτι.

Είναι νάρκισσος, παρακολουθεί τη μόδα, της αρέσουν τα όμορφα και καλαίσθητα πράγματα και το παιδί είναι κατ’ εικόνα και ομοίωση της μαμάς του. Είναι ευγενική, με καλούς τρόπους, δεν της αρέσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις γι’ αυτό είναι πάντα συμβιβαστική ή τουλάχιστον έτσι δείχνει, αφού στο τέλος πάντα καταφέρνει έμμεσα να γίνεται το δικό της, όσες αντιρρήσεις κι αν έχει προβάλλει αρχικά το παιδί, το οποίο θα είναι η ζωντανή και κινούμενη βιτρίνα και θα μοσχοβολάει από μωρό.. Ενδεχομένως, ο καημός της να είναι το γιατί οι οίκοι μόδας δεν βγάζουν αρώματα για βρέφη. Έχει μόνιμα διλλήματα γιατί προσπαθεί να είναι αντικειμενική, καλή στο να κρατάει τις ισορροπίες και τις ίσες αποστάσεις, ώστε να μην «μπατάρει» απ’ τη μια ή την άλλη πλευρά και πολλές φορές το παιδί νιώθει ότι δεν είναι σύμμαχός της. Είναι η μάνα που έχει περισσότερα μπουκαλάκια και βαζάκια με κρέμες ημέρας-νύχτας παρά σοκολάτας.

Διαβάστε Επίσης  Κουσούρια στα ζώδια που φέρνουν μπελάδες

Η φράση – κλειδί είναι: «Δεν ταιριάζουν αυτά τα ρούχα που φόρεσες»
Μειονεκτήματα: Το παιδί μαθαίνει να στέκεται και να κρίνει την εμφάνιση και όχι την ουσία των πραγμάτων. Επίσης διχάζεται εύκολα, αμφιβάλλει και αδυνατεί να πάρει ξεκάθαρη θέση στα πράγματα.

Πλεονεκτήματα: Θα είναι καλαίσθητο και ποτέ δε θα φλερτάρει με το κιτς. Επίσης, θα είναι ισορροπημένο και πάντα θα κινείται με αβρότητα.

πηγή

 

Διαβάστε Επίσης  Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου για όλα τα ζώδια

,

 

 

Αφήστε μια απάντηση