Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Ταύρο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

  • Post category:ΖΩΔΙΑ

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Ταύρο, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται μάλλον για συντηρητικούς, ήρεμους τύπους, που στην πραγματικότητα όμως βρίσκονται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων από το περιβάλλον τους.

Πλησιάστε τον μαλακά, ήρεμα και φροντίστε η φωνή σας να είναι χαμηλή και καθαρή, όταν θα προτείνετε με σέξι τρόπο να σας επιτρέψει να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σβέρκο και στην περιοχή του λαιμού (που είναι το ευαίσθητο σημείο του).

Διαβάστε Επίσης  Τα 3 ζώδια που δεν είναι ιδιαίτερα ηθικά σε θέματα σχέσεων…

Ό,τι κάνετε από εκεί και πέρα πρέπει να γίνεται αργά και απαλά, γιατί οι Ταύροι δεν βιάζονται και δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά που σταδιακά τους οδηγεί στην κορύφωση του πάθους τους. Αγαπούν την άνεση και δεν ενδιαφέρονται για ασυνήθιστους και άβολους τρόπους ερωτικής προσέγγισης! Είναι προσγειωμένοι, φιλήδονοι και η τελετουργική διαδικασία –χαμηλά φώτα, απαλή μουσική– τους είναι οπωσδήποτε απαραίτητη.

Θέλουν δε να νιώθουν πως τα συναισθήματά τους θα βρουν ανταπόκριση και θα εκτιμηθούν ανάλογα, γιατί δεν συνηθίζουν να ενδίδουν εύκολα σε περιπέτειες της μιας βραδιάς. Απαιτούν πίστη και αφοσίωση και γίνονται έξαλλοι, αν διαπιστώσουν πως δεν έχουν αποκλειστικότητα στην καρδιά σας.

Διαβάστε Επίσης  Τα λάθη των ζωδίων στον έρωτα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση