Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με τον Πατέρα της και η Άγνωστη Ιστορία για την Οικογένειά της

Μαρία Μενούνος

Τη νέα φωτογραφία από τον γάμο της δημοσίευσε στο Instagram η Μαρία Μενούνος.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί μας ένα στιγμιότυπο από το γαμήλιο πάρτι, αλλά και τον χορό στην αγκαλιά τους πατέρα της

Η Μαρία Μενούνος συνόδευσε τη φωτογραφία της με συγκινητική ιστορία για την οικογένειά της.

«Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά μου… Αυτό ήταν ένα όνειρο για εκείνον, Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άκοβο. Παρόλο που είναι ένας από τους πιο περήφανους Αμερικάνους, είναι περήφανος και για τις ρίζες του.

Διαβάστε Επίσης  Φαίη Σκορδά: Ποιος άνδρας θα πλαισιώσει το γυναικείο πάνελ;

Καθώς μεγαλώναμε δούλεψε σκληρά στη Βοστώνη για να μαζέψει χρήματα για να επισκεφτούμε την Ελλάδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον, να συνδεθούμε και εμείς με την κληρονομιά μας, να μάθουμε τη γλώσσα και τις παραδόσεις της χώρας.

Οι δυο γονείς μου το ήθελαν πολύ αυτό. Μας πήρε χρόνια, αλλά το 1988, όταν ήμουν 10 χρόνων επισκεφτήκαμε το χωριό και το λάτρεψα.

Περάσαμε ένα μήνα στον Άκοβο και αμέσως μπήκε μέσα στην καρδιά μου. Το να επιστρέψω και να παντρευτώ εκεί ήταν ένα όνειρο για εμένα που πραγματοποιήθηκε.

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός από τη σειρά «Το Τατουάζ»

Όλοι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας. Ο πατέρας μου κέρδισε 20 χρόνια ζωής, όπως και ο θείος μου ο Νίκος».

Δείτε την ανάρτηση…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *