Το δράμα της Meghan Markle και οι φοβίες της Δούκισσας για την αδερφή της

Το δράμα της Meghan Markle και οι φοβίες της Δούκισσας για την αδερφή της

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκαν και ακόμη δεν λέει να φτιάξει η κατάσταση με την οικογένειά της. Η Δούκισσα του Sussex δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα και να βάλει ένα φρένο στην οικογένειά της και τώρα ζει ένα ακόμη δράμα.

Είναι φυσικά και εμφανώς ανακουφισμένη που οι φύλακες έξω από το παλάτι απώθησαν την ετεροθαλή αδερφή της από το να μπει και να τη συναντήσει –η ίδια ωστόσο δηλώνει πως δεν την έδιωξαν- όμως φοβάται για την συνέχεια και το τι μπορεί να σκαρφιστεί η αδερφή της για να ανοίξει νέα πυρά προς το πρόσωπό της.

Διαβάστε Επίσης  Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει: «Το κομμάτι Survivor για μένα έχει κλείσει»

 

Η Samantha Markle σε συνέντευξή της δήλωσε πως δεν την έδιωξαν και πως ήταν ιδιαίτερα φιλικοί απέναντί της, ωστόσο δεν δέχτηκαν να πάρουν και να παραδώσουν στη Meghan το γράμμα που εκείνη της έγραψε. Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενό του, όμως η ίδια ισχυρίζεται πως απλά αφορά όλα αυτά που έχουν συμβεί και της ζητούσε να βρει ένα τρόπο να συνεννοηθούν. Όπως αντιλαμβάνεσαι, αφού τελικά δεν πέτυχε τον σκοπό της, δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, και αυτό ακριβώς είναι που φοβάται η Meghan.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 29/12: Ποιος αποχωρεί με το καλημέρα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife, η Δούκισσα είναι ανήσυχη και πιστεύει πως η αδερφή της, σίγουρα θα κάνει κάτι, απλά δεν ξέρει τι ακριβώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *