Ντόρα Μακρυγιάννη: «Υπήρξα θύμα κακοποίησης όταν ήμουν 17 ετών»

  • Post category:lifestyle
Ντόρα Μακρυγιάννη «Υπήρξα θύμα κακοποίησης όταν ήμουν 17 ετών»
Ντόρα Μακρυγιάννη

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο TV Έθνος παραχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα», και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς υπήρξε θύμα ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης.

«Το είχα βιώσει, το είχα ζήσει αυτό σε μικρή ηλικία, σε ηλικία 17 ετών. Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αυτά πρέπει να λέγονται, και αν τύχει κάποιο κορίτσι και το διαβάσει, πρέπει να μιλήσει. Ένας λόγος που απάντησα είναι αυτός, επειδή κάτι τέτοια πρέπει να σταματήσουν να είναι ταμπού, να το φωνάζουν, να ζητούν βοήθεια», εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Γιάννα Τερζή: Η απάντησή της για τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του πατέρα της

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πώς είχε κινηθεί νομικά.

«Έκανα ασφαλιστικά μέτρα όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν. Όταν το βιώνεις, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, γι’ αυτό υπάρχει και η ψυχολογική βία, εκτός από τη σωματική. Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό είναι εκτός των δυνατοτήτων μου και ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, όμως μπορώ να το σταματήσω και να του δώσω να το καταλάβει, γιατί ήταν καθαρά ψυχολογικά τα αίτια του άλλου ανθρώπου. Η ζήλια δεν ήταν μόνο ζήλια, υπήρχαν ψυχολογικά θέματα. Όλοι μπορούν να ζηλέψουν, αλλά δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Εκεί ξύπνησα, ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα και απλά συνήλθα και κατάλαβα τι γίνεται, ότι δεν είναι δικό μου λάθος. Δυστυχώς, είναι κρίμα να συμβαίνει σε ευάλωτες ηλικίες», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ!

 

 

Αφήστε μια απάντηση