ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 5ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι Χαμπέοι με τους Τριαντάφυλλους επιστρέφουνε δριμύτεροι στην καθημερινότητά τους. Ποιος δεν θα ‘θελε όμως να ρίξει μια κλεφτή ματιά στο καλοκαίρι τους;

Με αφορμή μια έκθεση που γράφει η Χαρά για τα αγγλικά της, θα κάνουμε όλοι ένα ..ορεινό flashback μαζί τους για να ζήσουμε την πιο τρελή τους περιπέτεια! Ήταν Κυριακή όταν ξεκίνησαν όλοι μαζί για επισκεπτήριο στην κατασκήνωση των παιδιών.

Κι ενώ όλα φαίνονταν πως θα τελειώσουν μόνο με τους γνωστούς καυγάδες και τις διαφωνίες τους, ένα βαν, μια διαδρομή που έμοιαζε πιο σύντομη απ’ την κανονική και μια βεντάλια, θα κάνουνε αυτήν τη μέρα αξέχαστη για πάντα…! Αλήθεια, αν η τρέλα τελικά πηγαίνει στα βουνά, καταφέρνει άραγε να επιστρέψει και στην πόλη ή θα αποκλειστεί εκεί;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι αποκλεισμένοι στο βουνό χωρίς φαγητό, νερό και κινητά σε απόγνωση. Από το σημείο που βρίσκονται δεν περνάει ψυχή και ο κοντινότερος κεντρικός δρόμος απέχει 30 χιλιόμετρα.

Διαβάστε Επίσης  Πίλινγκ προσώπου και σώματος, όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Τα περιθώρια να βρουν εγκαίρως βοήθεια και να πάνε στο επισκεπτήριο της κατασκήνωσης στην ώρα τους ώστε να μην ανησυχήσουν τα παιδιά στενεύουν και η μόνη λύση είναι να ακολουθήσουν την πρόταση του Βαγγέλη να κόψουν δρόμο μέσα από το δάσος.

Φυσικά δεν αργούν να καταλάβουν ότι έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους καθώς αυτή τους η απόφαση θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους και θα τους οδηγήσει αντί για την κατασκήνωση στο αστυνομικό τμήμα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

 

Επεισόδιο 3

«Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά»
Μια φορά κι ένα καιρό μια πανέμορφη κοπελίτσα, που την έλεγαν Λυδία, χάθηκε στην Κηφισιά καθώς έστριψε σε ένα στενό, όταν έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου της.
Από το συγκεκριμένο σημείο, έτυχε να περνά ένας ωραίος νεαρός, ονόματι Σάββας, που έσπευσε να τη βοηθήσει. Της έφτιαξε το λάστιχο, την κέρασε χυμό με παπάγια και ταμπάσκο, που είχε φτιάξει η μητέρα του, και… την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα! Το ίδιο συνέβη και στη Λυδία. Ο πατέρας της, όμως, την καλούσε συνέχεια στο κινητό και εκείνη αναγκάστηκε να φύγει πριν προλάβει ο Σάββας να της ζητήσει το τηλέφωνό της.
Το ημερολόγιο έγραφε 2003 και δεν υπήρχαν social media, αλλά αυτοί οι δύο κατάφεραν να ξανασυναντηθούν και να ενώσουν τις ζωές και τα σόγια τους. Το πώς είναι μια άλλη ιστορία…

Διαβάστε Επίσης  Βιολογική προστασία τριανταφυλλιάς από έντομα

Επεισόδιο 4

«Ώρες κοινής ησυχίας»
Η Αλεξάνδρα έχει μόλις τρεις ημέρες διορία για να τελειώσει ένα γλυπτό της, για σημαντικό διαγωνισμό… Άσχημη στιγμή για να ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης ο άσπονδος γείτονας Δελακούρτης! Τα τρυπάνια και τα κομπρεσέρ, εκτός από ηχορύπανση, προκαλούν και τα νεύρα της Αλεξάνδρας, που αναζητά καταφύγιο και έμπνευση στα σπίτια των γιων της. Κάπως έτσι, τα σαλόνια του Σάββα και του Κωνσταντίνου μεταμορφώνονται σε εργαστήρια τέχνης και η υπομονή της Λυδίας και της Αντωνίας δοκιμάζεται. Μήπως, όμως, η Αλεξάνδρα έχει στο μυαλό της να «ξεπληρώσει» με κάποιο τρόπο τις νύφες της για τη βοήθειά τους; Και από ποιο κομμάτι της ελληνικής μυθολογίας θα αντλήσει τελικά την έμπνευσή της; Σσς! Ησυχία και θα μάθετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *