Ανατριχιαστική υπόθεση στο Μεξικό: Συνελήφθη ζευγάρι κατά συρροή δολοφόνων

Ανατριχιαστική υπόθεση στο Μεξικό: Συνελήφθη ζευγάρι κατά συρροή δολοφόνων

Η αστυνομία του Μεξικού συνέλαβε ένα ζευγάρι το οποίο βαρύνουν υποψίες ότι ενέχεται στις δολοφονίες τουλάχιστον δέκα γυναικών και την πώληση ενός κοριτσιού ηλικίας δύο μηνών, γνωστοποίησαν οι αρχές.

Ο Αλεχάντρο Γκόμες, γενικός εισαγγελέας της Πολιτείας του Μεξικού, η οποία γειτονεύει με την πρωτεύουσα, εξήγησε σε βίντεο που μεταφόρτωσε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ότι το ζευγάρι μπήκε στο στόχαστρο των Αρχών κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργούσαν για την εξαφάνιση τριών γυναικών, μία από τις οποίες χάθηκε μαζί με το μωρό της.

Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς αποχωρούσαν από ένα σπίτι στο Εκατεπέκ, προάστιο της πόλης του Μεξικού, με ένα βρεφικό καροτσάκι, μέσα στο οποίο οι αστυνομικοί ήλπιζαν να βρουν το αγνοούμενο βρέφος, αφηγήθηκε ο Γκόμες στο βίντεο.

Διαβάστε Επίσης  Φυσικοί τρόποι για ν’ απαλλαγείτε από τις ατέλειες του δέρματος

Αντί γι’ αυτό, στο καροτσάκι βρήκαν μια μαύρη σακούλα που περιείχε ανθρώπινα λείψανα.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι πέταξε κι άλλα ανθρώπινα λείψανα πρόσφατα στην ίδια περιοχή. Στην ανάκριση ο άνδρας, που κατονομάστηκε από τις αρχές ως Χουάν Κάρλος Ν., παραδέχθηκε ότι πήρε μέρος στις δολοφονίες τουλάχιστον δέκα γυναικών, τόνισε ο Γκόμες.

Το κίνητρο των φόνων αυτών δεν έχει γίνει ακόμη σαφές.

Το ζευγάρι ομολόγησε ότι πούλησε το βρέφος, ηλικίας δύο μηνών, το οποίο βρέθηκε και παραδόθηκε στη γιαγιά του. Το ζευγάρι το οποίο αγόρασε το βρέφος συνελήφθη, ανέφερε ο Γκόμες.

Διαβάστε Επίσης  Σιρόπι Σκόρδου~Θεραπευτικό και 10 φορές Ισχυρότερο από την Πενικιλίνη

Χιλιάδες γυναίκες έχουν εξαφανιστεί ή δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια της ραγδαίας κλιμάκωσης της βίας στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με κυβερνητικές στατιστικές, τουλάχιστον 2.585 γυναίκες πιστεύεται πως δολοφονήθηκαν πέρυσι, από 1.755 το 2015.

Οι περισσότεροι φόνοι καταγράφηκαν στην Πολιτεία του Μεξικού, την πολυπληθέστερη της χώρας. Το Εκατεπέκ έχει γίνει πλέον διαβόητο, καθώς θεωρείται το επίκεντρο του κύματος δολοφονιών γυναικών.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αφήστε μια απάντηση