Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 16, 17, 18, 19, 20, 21 – Γ κύκλος

Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 16, 17, 18, 19, 20, 21 – Γ κύκλος

 Επεισόδιο 16

H Ρενάτα καταρρέει και ενώ η Λατάνια και η Βασιλίνα νομίζουν ότι πέτυχε το κόλπο τους, αποδεικνύεται ότι κάτι άλλο την έκανε να λιποθυμήσει.

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας κλέβει τα οστά του Πανίκου από την Αιμιλία και προσφέρει ένα ακόμα πιο προκλητικό deal στη Βασιλίνα για να της δώσει όχι μόνο το όνομα Σοφοκλέους, αλλά και τον Αχιλλέα… πακέτο.

Ο Βλάσης βρίσκει τρόπο να αποκλείσει την Φαίη από τη ζωή της νέας του οικογένειας, ενώ ο Δαμιανός έχει μια πληροφορία για τα ίχνη της.

Κι ενώ ο Μάκης και η Σύλβια επισκέπτονται ειδικό για να σώσουν τον γάμο τους, ο Γιαν κάνει ένα δώρο στην Ισμήνη που θα τους αφήσει όλους άφωνους…

 Επεισόδιο 17

Mια απρόσμενη έκπληξη περιμένει τους κατοίκους της αυλής όταν φτάνει ένα γράμμα από τον Γιαν, αλλά και τη Βάνα, όταν αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Δαμιανό κρυφά.

Το ταξίδι του Θοδωρή και του Λεωνίδα έχει άδοξο τέλος, ενώ η Σύλβια τα έχει βρει σκούρα στον γάμο της με τον Μάκη.

Η Φαίη καταλαβαίνει πως το παιδί της δεν θα μεγαλώσει μονάχα με τον Βλάση, δεν φαντάζεται όμως πως εκείνος σχεδιάζει να της το πάρει οριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Μάγδα Τσαγγάνη: Το σπίτι της διαλύθηκε από την έκρηξη στην Αχαρνών – «Ζω έναν εφιάλτη»

Η Μίκα και η Ρενάτα έρχονται πιο κοντά, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη Βασιλίνα, την ώρα που ο Ανδρέας βάζει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιό του

 Επεισόδιο 18

H Φαίη καταφέρνει να ξεφύγει από τον φύλακα, ενώ η Σύλβια ενημερώνει τον πατέρα της για την απιστία του Ζούβα.

Ο Ανδρέας αποκαλύπτει τα υποτιθέμενα σχέδιά του σε σχέση με την Βασιλίνα στον Αχιλλέα και ο Δαμιανός βάζει μπροστά το σχέδιό του για την απελευθέρωση της Φαίης.

Ο Λεωνίδας ξεκόβει τη φιλία του με τον Θοδωρή και ο Λουκάς, έντρομος, ακούει την Μίκα που θέλει να τον στείλει πίσω στο Σαρακήνικο.

Πώς θα αντιδράσει η Ισμήνη στο δώρο που θα της κάνει ο Μίμης; Με ποιο τρόπο σκοπεύει να βοηθήσει ο Δαμιανός την Φαίη;

Και τέλος, ποια έκπληξη περιμένει την Ρενάτα όταν επισκεφθεί τον γυναικολόγο της Βασιλίνας

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 19

H Ρενάτα επισκέπτεται τον γυναικολόγο της Βασιλίνας για να διαπιστώσει αν η εγκυμοσύνη της είναι ψέμα, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με την ίδια τη Βασιλίνα, που μεταφέρεται σε κλινική για να σώσει το μωρό της.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου (γ κύκλος) Επεισόδιο 2

Κι ενώ ο Αχιλλέας το μαθαίνει και ετοιμάζεται να επέμβει για να δει τι συμβαίνει, στη Σόφο χτυπά συναγερμός: Το δελτίο Τύπου του Δαμιανού για την ομηρία της Φαίης πυροδοτεί εξελίξεις που δε θα είναι καθόλου ευχάριστες για την εταιρία.

Εν τω μεταξύ, ο καυγάς μεταξύ Λεωνίδα και Θοδωρή μαίνεται, ενώ η Σύλβια διαπιστώνει ότι η απιστία του Μάκη είναι κόλπο και αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω με τη βοήθεια του Αντρέα και της Φλωρέτας

Επεισόδιο 20

H Ρενάτα και ο Αχιλλέας πιάνονται στη μέγγενη της Βασιλίνας για τα καλά, καθώς η Ρενάτα νιώθει να αλλάζουν πολλά μέσα της βλέποντας τον τρόπο που αντιδρά ο σύντροφός της.

Η Αιμιλία με τον Αντρέα μιλάνε για πρώτη φορά ανοιχτά και θέτουν τους όρους της μάχης, την ώρα που η Φαίη κάνει την προγραμματισμένη δημόσια εμφάνισή της βάζοντας τον Δαμιανό σε μεγαλύτερη ανησυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *