Γάμος Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Η είσοδος του ζευγαριού

  • Post category:lifestyle
Γάμος Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος
Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

 

Τον άντρα της ζωής της Φίλιππο Μιχόπουλο, παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγες ώρες στο νησί των Ανέμων. Η όμορφη ηθοποιός ενώθηκε μετά τον πολιτικό της γάμο, παντρεύτηκε και με θρησκευτικό τον αγαπημένο σύζυγο και πατέρα του παιδιού της. Ο γάμος τους έγινε σε ένα μικρό εκκλησάκι και ήταν άκρως εντυπωσιακός.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τη νύφη, η οποία μας εξέπληξε ιδιαίτερα με την επιλογή νυφικού που έκανε. Πριν από λίγη ώρα το ζευγάρι έφτασε στον χώρο όπου πραγματοποιείτε η δεξίωση του γάμου στο ξενοδοχείο Κιβωτός και ιδού οι πρώτες εικόνες. Περιμένουμε πως και πως τον πρώτο της χορό με τον αγαπημένο της.

Διαβάστε Επίσης  Στράτος Τζώρτζογλου: Τι λέει για την επιστροφή του στην τηλεόραση στη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”

 

Αν στο μυαλό σου είχες μια υπερβολική εμφάνιση της νύφης Αθηνάς, η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη. Η Αθηνά ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη.

Το νυφικό είχε διαφάνειες από δαντέλα με πουά και ταίριαζε γάντι στην εντυπωσιακή ηθοποιό που επέλεξε να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα άκρως ρομαντικό look.

Γάμος Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

To φιλί που αντάλλαξε το ζευγάρι μπροστά στο στολισμένο εκκλησάκι, ήταν ό,τι πιο συγκινητικό.

Διαβάστε Επίσης  Ναταλία Γερμανού: Η απόφαση να μην κάνει παιδιά μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Ίμβριο

 

 

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

H νύφη έφτασε με σκάφος και δεν φοβήθηκε να τσαλακωθεί ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος στα λευκά και έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Η Οικονομάκου προτίμησε να έχει πέπλο και λουλούδια στα μαλλιά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση