Μυστικά για να βάλετε τέλεια το ρουζ

Μυστικά για να βάλετε τέλεια το ρουζ

Το ρουζ δίνει την παντοτινή νιότη και μπορεί να απλωθεί τόσο φυσικά που μόνο εσείς και ο καθρέφτης σας μπορείτε να το ξέρετε.

Απλώστε το ρουζ αρχίζοντας από το κόκκαλο του μάγουλου, στην ευθεία από την κόρη του ματιού και τελειώνοντας στην αρχή των μαλλιών. Φέρτε το χρώμα κάτω από τη γραμμή των μαλλιών και μετά στο αρχικό σημείο κάτω από το μάτι δημιουργώντας ένα τρίγωνο. Μη φέρνετε το ρουζ κάτω από την άκρη της μύτης σας ή κάτω από την καμπύλη του ματιού σας. Όλα τα χρώματα πρέπει να χρησιμοποιούνται ξεχωριστά αλλά να αναμειγνύονται απαλά.

Διαβάστε Επίσης  Σπιτικό scrub για το πρόσωπο με αλόη

Χρώματα που σας ταιριάζουν:

Οι ξανθιές και οι μελαχρινές που τους ταιριάζουν τα ψυχρά χρώματα πρέπει να φορούν ρουζ από την οικογένεια των ροζ, ξεκινώντας από το μπλε ροζ και καταλήγοντας στο μπορντό. Οι μελαχρινές με πολύ άσπρο δέρμα μπορεί να προτιμούν το καθαρό κόκκινο. Οι καστανές χρειάζονται ρουζ σε πορτοκαλί τόνους και ιδιαίτερα σε καφετί, τζίντζερ και σάπιο μήλο. Θα πρέπει να αποφεύγουν το ροδακινί σε ροζ τόνους. Οι καστανόξανθες πρέπει να παραμένουν ντελικάτες και να φορούν καθαρό ροδακινί, κοραλί ή ζεστό ροζ ρουζ, αποφεύγοντας τα μπλε-ροζ.

Είδη των ρουζ:

Τα σαν κρέμα ρουζ είναι προτιμότερα για το ξηρό δέρμα και οι πούδρες για το λιπαρό. Τα ζελέ είναι τις περισσότερες φορές δύσκολο να τα χρησιμοποιήσετε παρόλο που το καθαρό ζελέ σε στικ είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί και δείχνει πολύ φυσικό. Πρέπει να ξαναπλώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί έχουν την τάση να φεύγουν.

Διαβάστε Επίσης  Απολεπιστική μάσκα με γιαούρτι και σύκα για τη λείανση των ρυτίδων

TIPS
Αν δεν έχετε χρώμα στα μάγουλα χρησιμοποιείστε αρκετό ρουζ. Αν έχετε έντονο χρώμα στα μάγουλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρουζ για να τ’ απαλύνετε. Κάνετε το ρουζ πιο απαλό όσο μεγαλώνετε γιατί το δέρμα γίνεται πιο ανοιχτόχρωμο και δεν θα ήταν ωραίες οι δυο κόκκινες κουκκίδες στα μάγουλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *