Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επεισόδιο 2 (6ος κύκλος)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επεισόδιο 2 (6ος κύκλος)

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, του 6ου κύκλου. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ηλίας, με τη βοήθεια της μητέρας του της Ελπινίκης, ψάχνουν για σπίτι στον νέο τόπο διαμονής του, στον Πύργο. Η Ξένια γίνεται διευθύντρια στο σχολείο, αλλά για κακή τύχη του Μπάμπη γίνεται διευθύντρια και στο σπίτι.

Στο επεισόδιο 2 του 6ου κύκλου της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, θα δούμε πως ο Παναγιώτης ζητά από το Μπάμπη το χέρι της μάνας του. Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!

Διαβάστε Επίσης  Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό show της Τουρκίας

Μια ξαφνική αλλαγή αφήνει την Βέλη εκτός νηπιαγωγείου. Πλέον απελπισμένη ψάχνει για δουλειά και ο Άγγελος ψάχνει τρόπους να τη βοηθήσει…

Ο Μηνάς έχει την αίσθηση πως κάποιος τον παρακολουθεί. Η Βούλα τον κοροϊδεύει μέχρι που ανακαλύπτει ένα drone που γυροφέρνει το σπίτι τους…

Η σπιτονοικοκυρά του Ηλία, η Καίτη, έχει το συνήθειο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι με την άνεσή της. Ο Ηλίας προσπαθεί να την κρατήσει μακριά, όμως η Καίτη έχει αποκτήσει έναν σύμμαχο: την Ελπινίκη.

Διαβάστε Επίσης  «Diana»: Η ζωή της πριγκίπισσας Diana γίνεται musical!

Στο επεισόδιο αυτό θα παίξουν και οι:

Guests: Ελένη Γερασιμίδου (Ελπινίκη), Κωνσταντίνα Λιναρδάτου (Σοφία), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (κα. Σοφία), Ερρίκος Λίτσης (κος Παναγιώτης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *