ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Επεισόδια 6-7-8-9-10

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Επεισόδια 6-7-8-9-10

 επεισόδιο 6

Στο επεισόδιο 6 της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε πως ο Μιχάλης κρύβει την απελπισμένη Μαρίνα στο αυτοκίνητό του για να μην τη βρει η Κάτια. Η Μαρίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κωστή, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η Κάτια την ψάχνει απεγνωσμένα προκειμένου να σώσει τη ζωή του γιού της και, καταλαβαίνοντας ότι ο Κωστής μπορεί να τη βοηθήσει, τον βάζει σε ένα τεράστιο δίλημμα: να σώσει την οικογένειά του από την καταστροφή ή να κρατήσει το μυστικό της Μαρίνας… Η Μαρίνα, από την άλλη, κρύβεται τρομοκρατημένη και οδηγείται σε μια απεγνωσμένη πράξη για να σώσει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της….

επεισόδιο 7

Στο επεισόδιο 7 της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε πως η Μαρίνα αντιμετωπίζει τις σκληρές συνθήκες της φυλακής, και γνωρίζει την περίεργη συγκρατούμενή της, Ρένα. Η Κάτια προσπαθεί ακόμη να εντοπίσει την εξαφανισμένη Μαρίνα, ξέροντας κάτι που όλοι οι άλλοι αγνοούν: η Μαρίνα είναι πια πέντε μηνών έγκυος.

Ο καιρός περνά και η Μαρίνα γεννά στη φυλακή ένα υγιές κορίτσι, το λέει Ελπίδα. Παράλληλα η Κάτια χάνει τον Αλέξη και ορκίζεται να εκδικηθεί γι’ αυτό τη Μαρίνα. Η Έλλη, έγκυος πια από τον Κωστή, σχεδιάζει το γάμο της, ενώ ο Δημήτρης δε διστάζει να δείξει την υποτίμησή του στο γαμπρό του. Στη δεξίωση του γάμου, η Έλλη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο… Παράλληλα η Ελπίδα γιορτάζει με τη Μαρίνα, τον πρώτο χρόνο της ζωής της, αλλά κανείς δεν υποψιάζεται πως σύντομα τις περιμένει μια οδυνηρή έκπληξη…

Διαβάστε Επίσης  Το ρομαντικό μέρος που επέλεξαν για το γαμήλιο ταξίδι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

επεισόδιο 8

Στο επεισόδιο 8 της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε πως η Μαρίνα, ανήμπορη να αντιδράσει στην παρέμβαση της Κάτιας, αναγκάζεται να αποχωριστεί την μικρή Ελπίδα που μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Κάτια ευχαριστεί τον Αντρέα που ανακάλυψε τη Μαρίνα – τώρα πια οι δυο τους συνδέονται με ένα βαρύ μυστικό που κάνει τον Αντρέα να ελπίζει σε κάτι περισσότερο μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, και μην αντέχοντας άλλο την αδικία που υφίσταται ο άνδρας της, η Έλλη αποφασίζει να εναντιωθεί στον πατέρα της και να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στην εταιρεία για τον Κωστή. Ένα μήνα, όμως, μετά η Μαρίνα, μαθαίνει από τις υπηρεσίες της φυλακής, ότι η κόρη της, δεν τα κατάφερε στο νοσοκομείο. Τώρα, είναι η σειρά της Μάρθας να μοιραστεί τον δικό της πόνο με τη Μαρίνα και να της κάνει μια πρόταση που θα τη βοηθήσει να εκδικηθεί για όλα όσα έχει περάσει… Για να γίνει, όμως αυτό, η Μαρίνα πρέπει να πεθάνει…

επεισόδιο 9

Στο επεισόδιο 9 της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε πως ο Νάσος και η Μάρθα φυγαδεύουν και κρύβουν τη Μαρίνα στο σπίτι τους, την ώρα που όλοι μαθαίνουν σοκαρισμένοι ότι αυτοκτόνησε. Η Εύη βρίσκεται σε κρίση με το Μιχάλη, ενώ η Έλλη πείθει τον πατέρα της να δώσει στον Κωστή μετάθεση για το εξωτερικό, ώστε να γλιτώσουν από το «φάντασμα» της Μαρίνας.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός με τον Αχιλλέα έρχονται σε κόντρα

Δύο χρόνια μετά, η Έλλη κι ο Κωστής επιστρέφουν με τα παιδιά τους από την Ιταλία, η Μαρίνα παίρνει άδεια δικηγόρου ως Νάντια Πετρίδου, η Σοφία έχει κρυφή σχέση με το Δημήτρη κι η Ρένα αποφυλακίζεται. Το πρώτο μέρος του σχεδίου της Μαρίνας μπαίνει σε εφαρμογή: Η Ρένα συναντάει το Μιχάλη, ενώ ο Κωστής θα βρεθεί ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με τη «νεκρή» Μαρίνα.

 επεισόδιο 10

Στο επεισόδιο 10 της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε πως η Έλλη βρίσκει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μαρίνας και κάνει σκηνή στον Κωστή. Ο Νάσος εκδηλώνει τις αντιρρήσεις του στη Μάρθα και στη Μαρίνα για το σχέδιο καταστροφής της Κάτιας.

Η Σοφία πιέζει τον Δημήτρη για σοβαρή σχέση, ενώ η Κάτια βγαίνει για ποτό με τον Αντρέα. Η Μαρίνα κάνει την πρώτη επαφή με τον Μιχάλη και τον Γιώργο ως Νάντια Πετρίδου. Ο Μιχάλης, πιόνι στο σχέδιο της Μαρίνας, θα μάθει ότι κατηγορείται για βιασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *