ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Επεισόδια 6,7,8,9,10(γ κύκλος)

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Επεισόδιο 1 (γ κύκλος)

 

επεισόδιο 6

Στο επεισόδιο 6 του γ κύκλου στη σειρά Έλα στη θέση μου. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις την ψυχολογία της γυναίκας; Ο Βλάσης και ο Μίμης αποφασίζουν να μπουν στο γυναικείο μυαλό για να καταλάβουν καλύτερα τους ενδοιασμούς της Μίκας.

Εν τω μεταξύ, η Ρενάτα είναι έτοιμη να μετακομίσει στο σπίτι του Αχιλλέα, όταν μαθαίνει την ύπαρξη του βίντεο της Βασιλίνας. Πώς θα επηρεάσει αυτό τις εξελίξεις; Πώς θα καταφέρει ο Αντρέας να γυρίσει το παιχνίδι με τις μετοχές της Σύλβιας, όταν η Αιμιλία του βάζει φρένο και η Φλωρέτα λαμβάνει ανώνυμα email για το παρελθόν του;

Οι εξελίξεις τρέχουν… το ίδιο και το μυαλό του Βλάση, που, όταν η Μίκα του λέει ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνος αποφασίζει να κάνει κάτι που θα τα αλλάξει όλα.

επεισόδιο 7

Στο επεισόδιο 7 του γ κύκλου στη σειρά Έλα στη θέση μου. Ο Βλάσης ετοιμάζει το γάμο-έκπληξη στη Μίκα την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας δέχεται επίσκεψη από τον Αντρέα για να διεκδικήσει ρόλο στην εταιρία. Ο Αντρέας άθελα του κάνει την αρχή στη λύση ενός μεγάλου γρίφου-σπαζοκεφαλιά που τυραννάει την οικογένεια Σοφοκλέους.

Ο Ζούβας τρώει το τελειωτικό χτύπημα στην εγκληματική του υπόληψη από τον ανακριτή και αρνείται να αφήσει τη Σύλβια μόνη. Ο Βλάσης αρρωσταίνει και πάνω στη ζάλη του πυρετού λέει στη Μίκα κάτι που δεν θα έπρεπε να ακούσει ποτέ. Η Φλωρέτα κάνει μια παράτολμη προσπάθεια για να ανακαλύψει το κρυφό παρελθόν του Αντρέα.

Διαβάστε Επίσης  Ελα στη θέση μου: Επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

 επεισόδιο 8

Στο επεισόδιο 8 του γ κύκλου στη σειρά Έλα στη θέση μου θα δούμε πως ο Βλάσης στο παραλήρημα του πυρετού του αποκάλεσε την Μίκα, Φαίη και αυτό δεν είναι υπέρ του σε μια ήδη δύσκολη περίοδο για τη σχέση τους. Ο Ζούβας με τον Δαμιανό έρχονται στα χέρια και ο Αχιλλέας με την Ρενάτα αποκαλύπτουν στην Αιμιλία το σχέδιό τους για να απαλλαγούν από τη Βασιλίνα.

Η Φλωρέτα ζητάει εξηγήσεις από τον Ανδρέα για το σκοτεινό παρελθόν του, ενώ η Ισμήνη προσπαθεί να μεταπείσει την Μίκα για τον γάμο. Για ποιο λόγο θα επισκεφθεί η Βασιλίνα τον Ανδρέα; Πώς θα αντιδράσει ο Δαμιανός όταν επιβεβαιωθούν οι υποψίες του για το μωρό; Και τέλος, πού οδηγεί η λύση του γρίφου της Μένης;

επεισόδιο 9

Στο επεισόδιο 9 του γ κύκλου στη σειρά Έλα στη θέση μου θα δούμε πως όσο ο Αντρέας το παίζει καλός θείος στη Βασιλίνα, ο Δαμιανός είναι στην αυλή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει νέα για τo μωρό και τη Φαίη. Ο Αχιλλέας είναι ενθουσιασμένος με τις εξελίξεις για τον γρίφο του Καρκάς Ονού, ενώ η Ρενάτα δεν μπορεί να χαλαρώσει με τίποτα, καθώς νιώθει τα μάτια της Βασιλίνας επάνω της…

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 104-105-106

Η Αιμιλία ετοιμάζεται για το ΔΣ και η Σύλβια στη φυλακή, ανάβει φωτιές στο Ζούβα λέγοντάς του για τους θαυμαστές της. Ο Βλάσης συνέρχεται επιτέλους από τον πυρετό και τρέχει να καθησυχάσει τη Μίκα που είναι με το μωρό, ενώ η παρέα στην αυλή, της ετοιμάζει μια έκπληξη. Ο Αντρέας βγάζει από τη φυλακή τη Σύλβια, ενώ ταυτόχρονα φέρνει τα πάνω κάτω στο ΔΣ σκάβοντας το λάκκο της Αιμιλίας…

επεισόδιο 10

Στο επεισόδιο 10 του γ κύκλου στη σειρά Έλα στη θέση μου θα δούμε πως η Βασιλίνα καταφεύγει σε «μεσαιωνικά» μονοπάτια για να ξεφορτωθεί τη Ρενάτα και η Ρενάτα με τη σειρά της προσπαθεί να ξεσκεπάσει τη Λατάνια μέσω της τεχνολογίας. Ο Βλάσης κάνει κίνηση-έκπληξη προς τη Μίκα, ενώ αυτή του έχει ετοιμάσει μια ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Δαμιανός έρχεται για πρώτη φορά τετ- α- τετ με το παιδί της Φαίης. Η Αιμιλία μετά το συμβούλιο προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αχιλλέα, αλλά και να εξακριβώσει τα κίνητρα του Αντρέα. Η Σύλβια αποφυλακίζεται και φέρνει τον Μάκη στα όριά του με τη συμπεριφορά της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *