Σε κεράτωσε αλλά δε σε χωρίζει: Οι 4 βασικοί λόγοι

Σε κεράτωσε αλλά δε σε χωρίζει: Οι 4 βασικοί λόγοι

Ναι το έμαθες: Σε κεράτωσε και δυστυχώς τώρα θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Βέβαια, ακόμη κι αν εσύ είσαι απογοητευμένη και δε θέλεις να τον ξαναδείς μπροστά σου, εκείνος θα συνέχιζε ευχαρίστως τη σχέση σας σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Γιατί λοιπόν αφού πήγε με άλλη, δε θέλει να σε χωρίσει;

1. Bαριέται να…χωρίσει: Όχι μη γελάς και μην πέσεις να μας φας. Δεν εννοούμε απαραίτητα ότι θέλει μόνο να αράζει και να σε…κερατώνει, απλώς οι άντρες δεν μπορούν τους καυγάδες και τα δράματα. Από τη στιγμή λοιπόν που μπορεί να τα αποφύγει, έχει την παράνομη, κρατάει και σένα! Και όσο πάει…

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

2. Είναι εξαρτημένος από σένα: Είστε τόσα χρόνια μαζί που νιώθεις ότι ίσως είστε και συγγενείς; Δεν έχεις φανταστεί ποτέ τη ζωή σου χωρίς εκείνον και η σκέψη και μόνο ότι θα χωρίσετε σου προκαλεί πανικό; Τα αισθήματα είναι αμοιβαία γλυκιά μου, μόνο που εκείνος έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου, ή μάλλον το καθόλου σεξ που ΔΕΝ κάνετε. Και τι γίνεται συνήθως; Βρίσκει το σεξ αλλού, και μένει με την οικειότητα και τη σιγουριά που του προσφέρεις εσύ-που κοιμάσαι όρθια- αλλά anyway. Ο χωρισμός θα έρθει, αλλά όταν εσύ ψάξεις αλλού για σεξ. Τότε ναι, ήρθε το τέλος!

3. Δε θέλει να χωρίσει: Και γιατί να θέλει; Δε χωράς να περάσεις από τις πόρτες κι εσυ παρόλα αυτά δεν τον αφήνεις. Εκείνος γιατί να το κάνει; Άσε που περνάει και τέλεια μαζί σου. Oύτε τον καταπιέζεις ούτε τίποτα.Και τα κερατάκια του τα έχει και όλα! Χαζός είναι να χωρίσει; Εξάλλου εσύ είσαι η Γυναίκα του. Τελεία!

Διαβάστε Επίσης  Κορονοϊός: Αποκάλυψη - Τόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στην Αττική

4. Δεν έχει βρει κάτι…καλύτερο: Ψάχνει όμως και θέλω να με πιστέψεις. Μη νομίζεις δηλαδή ότι ο γλυκός σου είναι στον κόσμο του και δεν κοιτάζει ούτε θηλυκιά γάτα. Πολύ απλά αυτή με την οποία σε κερατώνει τώρα, δεν του είναι αρκετή για να σε αφήσει. Έχεις θέσει υψηλά στάνταρς, όχι αστεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *