Όταν δύο ζώδια της Φωτιάς ερωτεύονται…

 ζώδια της Φωτιάς

Τα ζώδια της Φωτιάς λειτουργούν αυθόρμητα και με βάση ακριβώς το πώς νιώθουν κι αν δυο από αυτά συναντηθούν, η φλόγα ανάμεσά τους θα φουντώσει για τα καλά.

Η έξαψη, το πάθος και η σεξουαλικότητα θα είναι έντονα και αμοιβαία κι ένας συναρπαστικός έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσά τους, που θα εξελιχθεί σύντομα σε σχέση. Από εκεί και πέρα όμως, θα βρεθούν αντιμέτωποι με διάφορα εμπόδια.

Κατ’ αρχάς, οι Κριοί κι οι Λέοντες και λιγότερο οι Τοξότες είναι αρκετά εγωιστές και θέλουν να πάρουν τα ηνία της σχέσης, κάτι που συχνά δημιουργεί συγκρούσεις, ενώ όντας ξεροκέφαλοι, αν μπει κάτι στο κεφάλι τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πραγματοποιήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Περιμένεις πρόταση γάμου; Μάθε πώς θα σου ζητήσει να παντρευτείτε, ανάλογα με το ζώδιό του!

Δεύτερον και πολύ σημαντικό, στη φούρια και τον ενθουσιασμό τους, μπορεί να μην ενημερώσουν καν για μια απόφαση ή πρωτοβουλία τους, φέρνοντας την άλλη πλευρά προ τετελεσμένου γεγονότος, κάτι που θα αποτελέσει αιτία για σφοδρές εντάσεις.

Από την άλλη, με το έντονο ταμπεραμέντο και την αγάπη τους στα παιχνίδια εξουσίας, το να ξεσπάσει πόλεμος για ασήμαντο λόγο είναι συνηθισμένο και φυσικά, κανείς τους δε θα υποχωρήσει και δε θα ζητήσει συγγνώμη αφού πιστεύει ότι έχει δίκιο.

Συχνά, δε, μέσα στο θυμό χωρίζουν και μετά συμφιλιώνονται, μέχρι το επόμενο περιστατικό.

Αν τα φαινόμενα αυτά είναι επαναλαμβανόμενα, αντιλαμβανόμαστε ότι από ένα σημείο και μετά θα αρχίσουν να κουράζονται και να χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε Επίσης  Ποιες είναι οι… παραξενιές των ζωδίων;

Ωστόσο, με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια που τα διέπει οποιοδήποτε πρόβλημα, προβληματισμός ή αμφισβήτηση προκύψει, έρχεται στο τραπέζι των συζητήσεων, οπότε βρίσκεται γρήγορα και η λύση.

Αν μάθουν να βάζουν τον εγωισμό τους στην άκρη και να λειτουργούν μαζί σαν ομάδα, αντί να προσπαθεί ο ένας να αποκτήσει προβάδισμα του άλλου, τότε η ένωσή του θα είναι πανίσχυρη.

Επιπλέον, καλό είναι να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση και δράση, για να εκτονώνεται ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *