Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Όσα είπε για τον Πάνο Βλάχο μετά την είδηση του χωρισμού τους!

  • Post category:lifestyle

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Όσα είπε για τον Πάνο Βλάχο μετά την είδηση του χωρισμού τους!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μίλησε για πρώτη φορά για τον Πάνο Βλάχο, χωρίς να απαντάει ωστόσο ξεκάθαρα στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Πριν από δύο μήνες ο Πάνος Βλάχος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People, στην οποία την χαρακτήρισε ως «τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου». Θεωρεί ότι η κοινή τους εμπειρία στο εξωτερικό χαλύβδωσε τη σχέση τους;

Ναι, όσο πιο έντονες καταστάσεις ζεις με κάποια άτομα…

Είναι και ένα crash test αυτό για τη σχέση…

 

Όχι μόνο αυτό. Γενικώς, το να βγαίνεις από την ασφάλεια σου με ένα δικό σου άνθρωπο σίγουρα ενισχύει τη σχέση, το πόσο καλά γνωρίζεσαι. Εγώ η ίδια με την εμπειρία της Αμερικής έμαθα πράγματα για μένα. Γιατί στην Ελλάδα δεν είχε τύχει να εκτεθώ σε κάποιες καταστάσεις, οπότε όταν δοκιμάστηκα, ανέλυσα τι μου άρεσε και τι όχι στη διαχείριση που έκανα. Έτσι, όσοι είναι παρόντες όταν εσύ δοκιμάζεις τα όρια σου σε μαθαίνουν καλύτερα. Αν σε βοηθήσουν, γίνονται ακόμη πιο σημαντικοί για σένα. Οπότε ναι, ισχύει πως μια σχέση μπορεί να δυναμώσει όταν βρίσκεται έξω από τη ζώνη άνεσης.

Πώς ένιωσε όταν είδε ξαφνικά τη ζωή της κρεμασμένη στα περίπτερα;

Διαβάστε Επίσης  Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επέστεψε στα καθήκοντά του μετά το τροχαίο ατύχημα

Δεν ένιωσα ποτέ πως η ζωή μας ήταν κρεμασμένη στα περίπτερα. Όσο περνάει από το χέρι μου, δεν θέλω να συμβαίνει αυτό. Τώρα, αν θέλει ο καθένας να γράφει οτιδήποτε του έρχεται, ας τα γράφει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δεν έψαξα ποτέ στα περίπτερα για να δω αν έχουν γράψει κάτι για μένα. Αυτά που έχω πει είναι όσα συμβαίνουν, από εκεί και πέρα δεν με απασχολεί. Όταν για δύο χρόνια δεν έχω μιλήσει εγώ η ίδια για τη ζωή μου, τότε όσα γράφονται μπορεί να είναι και ό,τι πιο «αυθαίρετο» υπάρχει.

Ο κόσμος πάντως τους αγάπησε μέσα από την κοινή δουλειά τους και ως ζευγάρι.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Όσα είπε για τον Πάνο Βλάχο μετά την είδηση του χωρισμού τους!

Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ σημαντική, και σε ανθρώπινο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απλώς όλα αυτά με παραπέμπουν λίγο και σε μια διάθεση για κουτσομπολιό. Το να ξέρει κάποιος τι κάνω στο σπίτι μου είναι περίεργο αν δεν δικαιολογείται από τη σχέση που έχω μαζί του. Δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω, δεν μου αρέσει να με κουτσομπολεύουν. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μένα, αν με αγαπάει, θα τον νοιάζει αν είμαι καλά, όχι οι λεπτομέρειες. Άλλο οι συγγενείς και οι φίλοι. Αν ένας άνθρωπος που δεν σε γνωρίζει θέλει να μαθαίνει λεπτομέρειες για σένα, πιστεύω πως είναι για κουτσομπολιό.

Διαβάστε Επίσης  Οι διάσημοι που επιλέγουν τα παράλια της Λάρισας για τις διακοπές τους.

Ένιωσες να γίνεται με τέτοιο τρόπο;

Όσο ήμουν στην Ελλάδα, είχε τύχει να διαβάσω δημοσιεύματα όπου είχαν βάλει λόγια δικά μου, των γονιών μου, των φίλων μου, και μάλιστα εντός εισαγωγικών, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ. Ε, αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν ο στόχος δεν είναι να ξυπνήσουμε την ανάγκη του κόσμου για κουτσομπολιό.

Και πώς αντιδράς σε αυτό;

Γενικά μου φαίνεται γελοίο. Τώρα, αν ειπωθεί κάτι ανακριβές ή κάτι προσβλητικό για μένα και τους ανθρώπους μου, εκεί θα ενοχληθώ. Αλλά όσο παραμένει στα επίπεδα του μη ακριβούς σχολίου, μου φαίνεται απλά γελοίο.

Αφήστε μια απάντηση