Ηρωας ταξιτζής έσωσε τουρίστρια

Βούτηξε στα νερά του λιμανιού στο Κατάκολο όταν είδε να πέφτει γυναίκα καθηλωμένη σε καροτσάκι

Τα συγχαρητήρια μικρών και μεγάλων δέχεται ένας ήρωας οδηγός ταξί στο Κατάκολο Ηλείας, ο οποίος δίχως δεύτερη σκέψη βούτηξε στα νερά του λιμανιού για να σώσει μια ανάπηρη γυναίκα!

Ολα έγιναν το πρωί της Δευτέρας, όταν το κρουαζιερόπλοιο «MSC Poesia» έδεσε στο λιμάνι του Κατακόλου και αποβίβασε τους επιβάτες του.

Μία από αυτούς ήταν μια ανάπηρη Ασιάτισσα με τον συνοδό της, η οποία μαγεμένη από την ομορφιά της περιοχής θέλησε να βγάλει φωτογραφίες.

Ομως ο άνθρωπος που τη συνόδευε έκανε το λάθος να σταματήσει το αμαξίδιό της στην άκρη του κυματοθραύστη, με αποτέλεσμα το καροτσάκι να τσουλήσει και να πέσει μαζί με την τουρίστρια στη θάλασσα.

Διαβάστε Επίσης  Απίστευτη υπόθεση ομηρίας στη Λαμία: Άνδρας κρατούσε αιχμάλωτη νεαρή Γαλλίδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» επικράτησαν στιγμές πανικού, αλλά πιο ψύχραιμος από όλους αποδείχθηκε ο γραμματέας του συλλόγου ταξί Πύργου Νίκος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος βούτηξε στο νερό για να σώσει την Κινέζα που προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Στο σημείο,
μάλιστα, κλήθηκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

Το πρώτο σοκ

Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, η τουρίστρια θέλησε να διακωμωδήσει αυτό που της συνέβη κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα, λέγοντας πως το νερό ήταν ζεστό και υπέροχο, και απόλαυσε έστω και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο το μπάνιο της!

Διαβάστε Επίσης  Στην αντεπίθεση ο Ερντογάν: Θα απαντήσουμε στα παιχνίδια σας

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Θεοδωρακόπουλος δέχτηκε τις ευχαριστίες της ίδιας αλλά και του… απρόσεκτου συνοδού της, καθώς και του προσωπικού του κρουαζιερόπλοιου, που έσπευσε να του φέρει στεγνά ρούχα για να αλλάξει, προσφέροντάς του ταυτόχρονα και κάποια αναμνηστικά δώρα.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τη συμπαθητική Ασιάτισσα, η οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή της την πρωτοφανή εμπειρία που έζησε στη χώρα μας, την οποία θα διηγείται για πολλά χρόνια σε συγγενείς και φίλους στη μακρινή πατρίδα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *