Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά στον Δήμο Πειραιά

Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά στον Δήμο Πειραιά

Το Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας και Επιμόρφωσης του Δήμου Πειραιά διοργανώνει δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά 6-12 ετών, σε συνεργασία με την Ε’ Δημοτική Κοινότητα.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην αίθουσα της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας μία φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και ώρα 16.30-18.00.

To παιδιά που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα ζωγραφικής, μαθαίνουν να εκφράζουν τις οπτικές τους εμπειρίες και να οξύνουν την παρατηρητικότητά τους στα εικαστικά ερεθίσματα, ενώ παράλληλα τους παρέχονται όλες οι τεχνικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για να περιγράψουν εικαστικά μια ιδέα. Το πρόγραμμα διδασκαλίας περιλαμβάνει, σειρά ασκήσεων πάνω στη θεωρία του χρώματος: Χρωματικό κύκλος – Αντιπαράθεση αποχρώσεων – Αντιθέσεις ανοιχτών/σκούρων χρωμάτων – θερμών/ψυχρών χρωμάτων – βασικών/συμπληρωματικών χρωμάτων κλπ.

Διαβάστε Επίσης  Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ στο θέατρο Αλίκη

Στον μαθητή δίνονται θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον, την κοινωνική ζωή, τις γιορτές, τον αθλητισμό, την ιστορία κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, στην οδό Καλλέργη 142. Τηλ. 210 4622589 και στο τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας & Επιμόρφωσης, τηλ. 210 4101692.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *