Τραγωδία στην Ηλεία

Τραγωδία στην Ηλεία

30χρονος σεφ σκοτώθηκε μαζί με τη φίλη του λίγες ώρες πριν τον γάμο της αδελφής του

Λίγο πριν από τη μεγαλύτερη χαρά της, η τραγωδία χτύπησε την πόρτα μιας οικογένειας από την Ηλεία, καθώς ο νεαρός γιος της σκοτώθηκε μαζί με τη φίλη του σε τροχαίο, λίγες ώρες πριν παραδώσει την αδελφή του στον γάμο της!

Ο 30χρονος Χρήστος Χανιάς και η 23χρονη Εύη Σταύρου άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και η ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει από τα ξημερώματα του Σαββάτου τις κοινωνίες της Νέας Μανωλάδας και της Βάρδας.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Νεκτάριος: Έλαμψε με το έργο του – Γιατί θεωρείται ο Άγιος της Αίγινας

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, όταν οι δύο φίλοι έφυγαν από τη Νέα Μανωλάδα όπου γινόταν το τραπέζι που έκανε η οικογένειά του παλικαριού, μία μέρα πριν από τον γάμο της αδελφής του. Σε κάποιο σημείο το όχημά τους ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με τη BMW που οδηγούσε ένας 22χρονος, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο 22χρονος οδηγός του άλλου οχήματος στάθηκε πιο τυχερός, αφού άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου και, ευτυχώς, τραυματίστηκε ελαφρά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Μαργαρίτα και Αλέξη

Ο άτυχος Χρήστος εργαζόταν ως σεφ στην Κύπρο και είχε πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τη χαρά της αδελφής του Ράνιας, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου θα παντρευόταν με τον ποδοσφαιριστή της Βάρδας Ανδρέα Γούρμο και θα βάφτιζαν το παιδί τους. Μάλιστα, την Πέμπτη θα γινόταν και ο ίδιος νονός, καθώς θα βάφτιζε το παιδάκι της άλλης του αδελφής!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *