Οι προετοιμασίες του χλιδάτου γάμου του Αλβάρο και η κατάθλιψη της Αθηνάς Ωνάση

Οι προετοιμασίες του χλιδάτου γάμου του Αλβάρο και η κατάθλιψη της Αθηνάς Ωνάση

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μιλούν για έναν υπερπολυτελή γάμο, το κόστος του οποίου θα ξεπεράσει τα 700.000 δολάρια.

Και οι «κακές γλώσσες» κάνουν λόγο για «γαμήλια φιέστα με τα λεφτά της Αθηνάς».

Έχουν κάθε λόγο βέβαια να το κάνουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντόντα έχει εισπράξει το σύνολο του ποσού που του επιδίκασαν τα βελγικά δικαστήρια και ανέρχεται στα 11.000.000 δολάρια, όσα δηλαδή είχε συμφωνήσει εξαρχής με την Ωνάση εφόσον έπαιρναν διαζύγιο βάσει του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει.

Την ίδια στιγμή, η «χρυσή» κληρονόμος φέρεται να είναι και πάλι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των πρωτοσέλιδων που διαβάζει σχεδόν καθημερινά και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες του νέου γάμου του Αλβάρο, τρίτου κατά σειρά.

Διαβάστε Επίσης  Σταμάτης Κόκοτας: Μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας!

Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος πριν από το γάμο του με την Αθηνά ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα, με την οποία έχει αποκτήσει και μία κόρη, τη Βίβιαν, την οποία μεγάλωσε η Ωνάση σαν δικό της παιδί. Όταν η Σιμπέλ ανακάλυψε ότι ο Αλβάρο την είχε εγκαταλείψει, έδωσε μια σειρά από συνεντεύξεις δηλώνοντας ότι Αλβάρο θεωρούσε την Αθηνά «χοντρή και άσχημη». «Το μόνο μας πρόβλημα ήταν τα χρήματα και ο Ντόντα τα πάει χάλια με τα οικονομικά του. Ό,τι κερδίζει το ξοδεύει», είχε προσθέσει.

Το 2011, η Σιμπέλ αυτοκτόνησε πέφτοντας από το παράθυρο του διαμερίσματος στο οποίο έμενε με τον τότε σύντροφο της. Αν και η δημοσίευση του σημειώματος της αυτοκτονίας της απαγορεύτηκε, λέγεται ότι έγραφε για τον Ντόντα; «Μία φορά απατεώνας για πάντα απατεώνας»,

Διαβάστε Επίσης  Σταμάτης Γονίδης: «Είχα εκκολπώματα στο έντερο! Έμεινα…» – Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του

Επίσης, είχε προβλέψει το χωρισμό του ζευγαριού. Άρα, μοιάζει αρκετά πιθανή η εκδοχή ότι η Αθηνά τον έπιασε να την απατά με άλλη γυναίκα.

Ο γάμος λοιπόν θα τελεστεί στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, με περισσότερους από 500 υψηλούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Κακά, κολλητός φίλος του Αλβάρο, ενώ φήμες των τελευταίων 24ώρων αναφέρουν την παρουσία και μελών της οικογένειας Νιάρχου στο γάμο, σε μία ακόμη προσπάθεια του ιππέα να προκαλέσει την πρώην σύζυγο του, Αθηνά Ωνάση.

Νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι έχουν ήδη παραγγελθεί αντίστοιχα από διάσημους οίκους μόδας.

Πηγή: Λοιπόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *