Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της Ειρήνης Παπά

Αθηνά Γκόρου που εργάζεται στην «Athens Voice» δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο: «Ειρήνη Παπά - Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της

Ήταν την Πέμπτη το πρωί που κάποιος άγνωστος τηλεφώνησε στο zougla.gr για να δηλώσει πως η Ειρήνη Παπά είναι νεκρή. Για να γίνει πιο πιστευτός ανέφερε πως η πληροφορία προέρχεται από οικείο πρόσωπο το οποίο εργάζεται κοντά στην παλαίμαχη ηθοποιό.

Μισή ώρα αργότερα το ίδιο πρόσωπο τηλεφώνησε εκ νέου δηλώνοντας αυτήν τη φορά πως η πληροφορία ήταν ψευδής.

Βεβαίως, το zougla.gr ούτε πριν ούτε και μετά τα τηλεφωνήματα αυτά προέβη σε κάποια ανάρτηση, δεδομένου ότι είχε καταστεί σαφές τα τελευταία 24ωρα πως ακόμη μία διαδικτυακή αθλιότητα βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτήν τη φορά με επίκεντρο την Ειρήνη Παπά, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε συμβεί κάτι το ανάλογο με τον Κώστα Γαβρά.

Η αλήθεια δεν αργεί ποτέ να φανεί. Την Παρασκευή η συνάδελφος Αθηνά Γκόρου που εργάζεται στην «Athens Voice» δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο: «Ειρήνη Παπά – Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της». Η συνάδελφος μίλησε με την ανιψιά της ηθοποιού, η οποία και την φροντίζει τα τελευταία χρόνια. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Διαβάστε Επίσης  Σούπερ μάρκετ: Πότε κλείνουν την παραμονή των Χριστουγέννων – Όλο το εορταστικό ωράριο

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην «Athens Voice» και αναπαράγουμε:

«Είμαστε πολύ λυπημένοι. Από χθες το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο να μας συλλυπηθούν για έναν άνθρωπο που δεν είναι νεκρός. Παρουσιάζεται μια θλιβερή εικόνα μιας γυναίκας που, σε αντίθεση με αυτό που γράφεται, ζει με αξιοπρέπεια, δύναμη και περιβάλλεται από πολλή αγάπη. Ναι η Ειρήνη έχει Αltzheimer’s. Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και μπορεί να συμβεί αναπάντεχα στον καθένα. Εδώ και πέντε χρόνια το έχουμε χειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε διακριτικά. Γιατί να γράφονται τώρα τόσες ανακρίβειες; Χωρίς οι αρθρογράφοι να μπαίνουν καν στον κόπο να επαληθεύσουν τις “πληροφορίες” τους» λέει η ανιψιά της Ειρήνης Παπά, Μέλια Τατάκη, περιγράφοντας την περιπέτεια στην οποία έχει μπει η οικογένειά της από χθες.

Η Ειρήνη Παπά παραμένει αγέρωχη. σωματικά ακμαία, «ζωντανή καρυάτιδα», πάσχοντας από Altzheimer’s τα τελευταία 5 χρόνια.

Στα 89 της χρόνια και με κατάμαυρα μαλλιά (καθώς τα ανίψια της που την θέλουν όμορφη, προσεγμένη και κοκέτα, φροντίζουν να την επισκέπτεται συχνά μια κομμώτρια για βαφή) ζει στο σπίτι της στην Πλάκα με τη συνεχή φροντίδα της ανιψιάς της Μέλιας Τατάκη που κατοικεί στο ίδιο κτήριο.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»

«Δεν είναι κατάκοιτη και ασφαλώς καθόλου παραμελημένη. Το αντίθετο. Τη φροντίζουν τρεις ακόμη γυναίκες και ένας φυσιοθεραπευτής που την γυμνάζει συστηματικά πέντε φορές την εβδομάδα.

»Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ίδια κρατούσε πάντοτε την ιδιωτική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς τώρα που νοσεί. Είναι η αδελφή της μητέρας μου. Η αγαπημένη μου θεία. Έχει πάντα την απόλυτη αφοσίωση και τη φροντίδα μου και την αγάπη όλων των ανιψιών της. Το ότι είναι ζωντανή και σε ζηλευτή φυσική κατάσταση και ότι καταφέραμε να γιορτάσουμε για 89η φορά τα γενέθλιά της, είναι μόνο από αγάπη» λέει η Μέλια που ελπίζει να σταματήσουν, μετά από αυτά της τα λόγια, να τη συλλυπούνται για τη ζωντανή Ειρήνη Παπά.

ηθοποιός ,υγεία ,Ειρήνη Παπά, Αltzheimer’s,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *