Αγάθωνας Ιακωβίδης: «Είμαι από τους ελάχιστους σε αυτόν τον χώρο που δεν έχω χωρίσει!»

  • Post category:lifestyle

Αγάθωνας Ιακωβίδης: Σε όλη μου την καριέρα δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα και γεμίζαμε τα μαγαζιά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει

Στην προσωπική του ζωή ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι μια χαρά και το δηλώνει.

Αγάθωνας Ιακωβίδης: τόνισε στην Espresso.

-Πόσα χρόνια είστε μαζί με τη σύζυγό σας, Εριφύλη Χοντολίδου;

«Πολλά. Είμαστε μαζί από το ’80. Ήταν θαυμάστριά μου, όπως και πολλές άλλες (γέλια), κι ερχόταν και με έβλεπε στα μαγαζιά όπου τραγουδούσα. Έτσι γνωριστήκαμε. Και είμαι από τους ελάχιστους σε αυτόν τον χώρο που δεν έχω χωρίσει!»

-Είναι τελικά τόσο δύσκολο να κρατήσεις την οικογένειά σου όταν δουλεύεις σε αυτόν το χώρο;

«Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο ή εύκολο. Μέσα στο μυαλό είναι. Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Μια χαρά πέρασα και περνάω.»

Διαβάστε Επίσης  "Οι Μουσουλμάνοι μας έδερναν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ!" - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελληνίδας ηθοποιού για την περιπέτεια που έζησε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ελληνοτουρκικού Σίριαλ.

-Ο γιος σας ο Νίκος με τι ασχολείται;

«Είναι φυσικός και κάνει το μεταπτυχιακό του στη Σουηδία. Επίσης είναι πολύ καλός μουσικός, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης δεν τον προέτρεψα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Σε όλη μου την καριέρα δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα και γεμίζαμε τα μαγαζιά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.»

-Εκτός από τους πειρασμούς στον γάμο, ο χώρος σας φημίζεται και για άλλα προβλήματα, όπως εθισμοί στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά…

«Μου αρέσει πολύ το αλκοόλ και το ποτό μου είναι το ουίσκι. Είμαι γεννημένος για να πίνω ουίσκι! Αλλά πίνουμε επειδή το γουστάρουμε, δεν πρέπει να μας «πίνει». Και ποτέ πριν από τη δουλειά. Θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο στα πάντα πάνω στη δουλειά μου. Κάπνιζα παλιά, αλλά το έκοψα. Οσο για τα ναρκωτικά, είναι γνωστό ότι στον χώρο του ρεμπέτικου το «μαυράκι» υπάρχει κατά κόρον. Από παλιά. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα και ούτε κατάλαβα ποτέ τι τους προσφέρει. Βλέπω μερικούς που δεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους. Δεν κατακρίνω κανέναν βέβαια.»

Αφήστε μια απάντηση