Πραγματικά εγκλήματα και έντονα συναισθήματα στη νέα σειρά «Ου φονεύσεις»

Πραγματικά εγκλήματα και έντονα συναισθήματα στη νέα σειρά «Ου φονεύσεις»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στην μικρή οθόνη με το «Ου φονεύσεις» που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του Epsilon TV.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης στο παρελθόν μας έχει προσφέρει τις πιο επιτυχημένες αστυνομικές σειρές -«10η εντολή», «Η ανατομία ενός εγκλήματος», «Νυχτερινό δελτίο», «Κόκκινος κύκλος»- αλλά και τις μαύρες κωμωδίες «Αχ και να ‘ξερες» και «Πεθαίνω για σένα».

Τι θα δούμε στη νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου;

«Όπως πάντα, βασιζόμαστε σε αληθινά περιστατικά, ωστόσο, τα προσαρμόζουμε κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμα. Αυτό γίνεται για δύο λόγους: ο ένας είναι ηθικής τάξεως. Δεν χρειάζεται να διαπομπεύουμε θύτες, για ακόμη μία φορά. Αρκετά κάνουν τα media δεν χρειάζεται να το κάνουμε κι εμείς. Ο δεύτερος λόγος είναι καλλιτεχνικής φύσης. Δηλαδή πιστεύουμε ότι η μυθοπλασία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την πραγματικότητα».

Διαβάστε Επίσης  Χαμός με τις δηλώσεις του Μπεγνή – Η Σκορδά του τα «έχωσε»: «Από κανέναν δεν δέχομαι να…»

Οι «κακοί» τραβούν το ενδιαφέρον σας;
«Πάντα! Ο μετρ των αστυνομικών ταινιών Άλφερντ Χίτσκοκ έλεγε: “Όσο πιο καλοί ήταν οι κακοί μου, τόσο καλύτερες ήταν οι ταινίες μου”».

Προετοιμάζετε τους πρωταγωνιστές;
«Φυσικά, και φαίνεται στην υποκριτική τους διάσταση. Γίνονται πρόβες, ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους».ι φαίνεται στην υποκριτική
Η ολοκαίνουργια σειρά, «Ου φονεύσεις», θα μοιάζει με τη «10η εντολή», που καθήλωσε τους θεατές, καθώς η θεματολογία της αντλείται από το αστυνομικό-δικαστικό ρεπορτάζ, και τα πρωτοσέλιδα και τα «ψιλά» των εφημερίδων.

Διαβάστε Επίσης  Φάνης Μουρατίδης: Τι λέει για το ρόλο του στη Φριτέζα και την Πηνελόπη Πλάκα

Τα αυτοτελή επεισόδια -μικρές ταινίες μεσαίου μήκους- συνυπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή και θα τα έχουν όλα: Έντονα πάθη, περιπέτεια, ίντριγκα, ανατροπές, μυστήριο αλλά και δυνατά συναισθήματα, με πρωταγωνιστές απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, που ξεπερνούν τα όρια τους. Όπως και στη «10η εντολή» είχε εμφανιστεί η dream team του ελληνικού θεάτρου, έτσι στη νέα παραγωγή θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς, της παλαιότερης και νεότερης γενιάς, ενώ η εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα τα εφέ να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά και αληθοφανή.

Πηγή: Τηλεθεατής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *