Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» ως κριτής και τραγούδησε στο μεγαλύτερο show της Ρουμανίας

Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» ως κριτής και τραγούδησε στο μεγαλύτερο show της Ρουμανίας

Ακόμα μία άκρως επιτυχημένη εμφάνιση εκτός συνόρων έκανε η Ελένη Φουρέιρα, που εντυπωσίασε ως μέλος της κριτικής επιτροπής, αλλά και τραγουδώντας, στο μεγαλύτερο μουσικό live show – φεστιβάλ της Ρουμανίας!

Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια συμμετείχε μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες στην κριτική επιτροπή της φετινής τριήμερης διοργάνωσης Golden Stag (Cerbul de Aur), του καναλιού TVR, που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της πόλης Brasov και κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Παρουσιάζοντας την Ελένη, η παρουσιάστρια του show την χαρακτήρισε «βασίλισσα της pop σκηνής στην Ελλάδα» και αναφέρθηκε στην θριαμβευτική της εμφάνιση στην Eurovision, ενώ στα backstage η τραγουδίστρια συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με την παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα συνάδελφό της Nicole Scherzinger, η οποία τραγούδησε στη διοργάνωση, όπως και ο James Blunt.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 19-20-21-22-23-24

Η Ελένη τραγούδησε την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, το βράδυ του Σαββάτου και ξεσήκωσε το κοινό με το δικό της μοναδικό τρόπο, ερμηνεύοντας επί σχεδόν είκοσι λεπτά, hits από την προσωπική της δισκογραφικά, αλλά και ξένα, καθώς και το «Fuego».

«Ζείτε σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις που έχω δει… Είστε τυχεροί που ζείτε εδώ!», είπε, μεταξύ άλλων και ευχαρίστησε τους θεατές, που δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν, η τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει την sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία και την προετοιμασία της για την κριτική επιτροπή του talent show «La Banda», ενώ το νέο της τραγούδι, «Caramela», που κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από περίπου δύο μήνες, εξακολουθεί την επιτυχημένη του πορεία.

Διαβάστε Επίσης  «Έχει προσφορά σερβιέτες»: Η απάντηση του Α.Γκλέτσου στην καταγγελία για ξυλοδαρμό

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *